Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2019-11-28 09:10:29)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 84 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 58 varavastast kuritegu, sealhulgas 40 vargust. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Tabati kuus alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 169 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld. Eestist saadeti välja kolm inimest ning registreeriti kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargus

26. novembril teatati politseile Lasnamäel Läänemere tänaval toimunud vargusest, mille käigus lõhuti sõiduauto Ford aknaklaas ning varastati pagasiruumist lapsevanker, voodi ning tolmuimeja. Esialgne kahju on umbes 2000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

26. novembril teatati politseile Maardu linnas Kroodi tänaval vigastatud 51-aastasest mehest. Kuidas mees viga sai, on selgitamisel. Kiirabi viis ta haiglasse.

Juhtumid piiril

26. novembril saabus Tallinna lennujaama lennuga Moskvast 44-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Naisel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning talle väljastati sisenemiskeeld. Naine lahkus samal päeval lennuga Moskvasse.

26. novembril lahkus Tallinna lennujaamast lennuga Moskvasse 35-aastane Moldova Vabariigi kodanik, kellele koostati 17. novembril ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja kohaldati kuueks kuuks sissesõidukeeld.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kelmus

24. novembril laekus politseile teade, et potentsiaalne ostja pettis 38-aastase tartlase käest välja 390-eurose fotoaparaadi. Esialgse info kohaselt väitis ostja, et on kauba eest juba ülekandega tasunud ja müüa uskus seda, ent hilisemalt järele kontrollides ilmnes, et fotoaparaadi eest raha müüja kontole siiski ei kantud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

26. novembril lõi 63-aastane mees Ahtme korteris 62-aastast abikaasat, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Surma põhjustamine ettevaatamatusest

25. novembril leiti Kohtla-Nõmmel Männiku tänava korterist vägivallatundemärkideta 45-aastase mehe surnukeha. Novembrikuu jooksul on tegemist juba kolmanda surmajuhtumiga Kohtla-Nõmmel. Uurimisega on tänaseks tuvastatud, et kolm meest tarvitasid ühiselt alkoholi. Sellest tulenevalt ei saa välistada, et meeste surma põhjuseks võib olla alkoholimürgitus, kuid täpse põhjuse selgitab välja ekspertiis. Politsei palub kõigil, kellel on infot kahtlase päritoluga alkoholist ses piirkonnas või ka mujal, võtta ühendust politseiga telefonil 112.

Juhtum piiril

Narva 1- piiripunktis kontrolliti 26. novembril Eestist väljumisel 1974. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Mees viibis Schengeni riikides seadusliku aluseta kokku 39 päeva, ühe päeva Eestis. Talle koostati ettekirjutis Eestist lahkumiseks, määrati rahatrahv 160 eurot ja kohaldati sissesõidukeeld kaheks aastaks. Mees lahkus Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.



Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.