Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Algab põllumajandustoodete töötlemise ning turustamise investeeringutoetuse taotluste eeltäitmine (2019-11-27 08:59:03)

Alates 27. novembrist on keskmise suurusega ettevõtetel ja suurettevõtetel, kes soovivad saada investeeringutoetust põllumajandustoodete töötlemise ning turustamise tarbeks, võimalik e-PRIAs taotlusi eeltäita ning 4.-11. detsembrini esitada.

Toetuse eesmärgiks on aidata kaasa põllumajandustoodete töötlemise osakaalu suurendamisele ja efektiivsuse tõstmisele, mis suurendaks toodete konkurentsivõimet nii sise- kui ka välisturgudel.

Toetust saavad taotleda keskmise suurusega ettevõtted ja suurettevõtted põllumajandustoodete töötlemiseks või põllumajandustoodete töötlemiseks ja turustamiseks vajaliku seadme ostmiseks.Toetust ei saa taotleda üksnes turustamiseks vajalikele seadmetele.Täpsed tingimused toetuse saamiseks on sätestatud meetme määruses.

Meetme eelarve algavaks taotlusvooruks on 2,9 miljonit eurot. Tegemist on viienda taotlusvooruga käimasoleval 2014-2020 maaelu arengukava programmperioodil.

PRIA hindab kõiki taotlusvoorus esitatud taotlusi määruse lisas kehtestatud hindamiskriteeriumide alusel, moodustades selleks hindamiskomisjoni. Hindamistulemuste alusel moodustatakse taotluste paremusjärjestus, milles paremaks loetakse suurema hindepunktide summa saanud taotlus. Toetus määratakse nõuetekohastele taotlustele eelarve ulatuses. Kui kõigi nõuetekohaste taotluste rahuldamiseks eelarvet ei jätku, määratakse toetus hindepunktide põhjal saadud paremusjärjestuse alusel.

Kristel Võsu, PRIA arengutoetuste osakonna teenuse juht: "Soovitame klientidel kindlasti kasutada eeltäitmise võimalust ja mitte jätta taotluse esitamist viimasele minutile. Omalt poolt oleme valmis taotlejaid toetama infotelefoni teel. Otsused toetustaotluse rahuldamise või rahuldamata jätmise kohta koostame hiljemalt 8. aprilliks 2020."

Täpsem info toetustingimuste, taotlemise kui ka e-PRIA kasutamise kohta on PRIA kodulehel, abi saab küsida investeeringutoetuste infotelefonil 7377 678.

Allikas: Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.