Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi eelinfo (2019-11-12 08:34:44)


Teisipäev, 12. november

Teisipäeval, 12. novembril räägib Eesti Maaülikoolis külalislektorina Maa-ameti katastri kvaliteediosakonna juhataja Tõnu Kägo tudengitele maakorraldustööde tegevuslitsentsidest, milleks seda vaja, kuidas litsentsi taotleda ja kuidas mõõta maad nii, et litsentsi omamisest jätkuks rõõmu kauaks.

Teisipäeval, 12. novembril toimub Eesti rahvusatlase näituse avamine Eesti Rahvusraamatukogu 6. korruse näitusesaalis. Maa-amet tutvustab seal tkaasaegseid kaartidega seotud teenuseid.

Kolmapäev, 13. november

Kolmapäeval, 13, novembril oodatakse konverentsile "Põllumajandus, kalandus ja maaelu: eile, täna ja homme", mis toimub hotellis Swissôtel Tallinn. Konverents algab kell 10. Seal võetakse kokku põllumajanduse ja kalanduse valdkonna (PõKa) arengukava aastani 2030 koostamine ning arutatakse ka seda, millist mõju on 15 aastat Euroopa Liidu liikmesriigina avaldanud Eesti põllumajandusele, kalandusele, toidutööstusele ja maaelule ning milliseks võib kujuneda meie toidulaud tulevikus. Avasõnad teeb ka keskkonnaminister Rene Kokk ning arengukavast lähemalt räägib keskkonnaministeeriumi poolt kantsler Meelis Münt.

Kolmapäeval, 13. novembril toimub Rahvusraamatukogus GISpäev. Päeva avab Maa-ameti peadirektor Tambet Tiits, ettekandega "Kas satelliidid näevad kõike?" esineb Maa-ameti geoinfosüsteemide büroo peaspetsialist Ants Vain. Kõik huvilised on oodatud!

Keskkonnaagentuur korraldab kolmapäeval, 13. novembril Tallinna Loomaaia Loodushariduskeskuses eluslooduse konverentsi "Seiklusjutte maalt, veest ja õhust". Leiame vastused küsimustele, kuidas kliimamuutused mõjutavad meie laululinde; miks kuremõõk ja niidurüdi koos elada ei saa; mida teha kohtudes šaakali või nahkhiirega; kui vabalt voolab vesi meie jõgedes? Muuhulgas tähistatakse seal sünnipäevatordiga ka kaht tähtpäeva: Kabli linnuvaatlusjaama 50. sünnipäeva ning 25 aasta toitumist soontaimede kaardistamise seire algusest Eestis. Konverents algab kell 10.00 ja lõppeb 16.30. Osalejate registreerumine on lõppenud, kuid meedia esindajad on kajastamishuvi korral oodatud. Esinejate ja päevakavaga saab tutvuda SIIN

Reede, 15. november

Keskkonnaagentuur kutsub meedia esindajaid reedel, 15. novembril kajastama igasügisest ulukite ajuloendust. Ulukite ajuloendus toimub Tipu uurimisalal (Soomaa RP lähiala). Alustame kell 10.00 ning lõpetame ca kl 14-15. Kohtumispaik on Läti luhal linnuvaatlustorni juures parklas (58.366327, 25.061967). Ajuloenduse käigus läbitakse 2 Öördi ruutu.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.