Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2019-11-12 08:24:42)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 158 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kaks avaliku korra rasket rikkumist ja 38 varavastast kuritegu, mille seas 25 vargust
(eluruumidest neli, sõidukitest üks) ja kaks röövimist. Registreeriti kümme inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja viga sai kümme inimest. Tabati 104 alkoholijoobes sõidukijuhti ja üks narkojoobes sõidukijuht. Väärtegusid registreeriti 491.

Registreeriti 17 piirilt väljastatud sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja üheksa inimest. Schengeni viisaeeskirja rikkumisi esines samuti üheksal korral. Fikseeriti ka kolm salakaubavedamise juhtumit.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

8. novembril teatati, et Kesklinnas Liivalaia tänaval tekkis konflikt 31-aastase ja 46-aastase mehe vahel. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes ja said vigastada.

8. novembril teatati, et Lasnamäel Ümera tänaval asuvas korteris ründas 47-aastane mees oma elukaaslast, 41-aastast naist. Politsei pidas mehe kinni ja toimetas jaoskonda.

9. novembril teatati, et Viru väljakul oli konflikt kahe mehe vahel, mille käigus lasti 45-aastasele mehele gaasi näkku. Kiirabi vaatas mehe üle.

9. novembril teatati, et Kaarli puiesteel tekkis konflikt 30-aastase ja 24-aastase mehe vahel. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes ja said tervisekahjustusi.

9. novembril teatati, et Mustamäel Siili tänaval rünnati 43-aastast meest, kes viidi kiirabiga haiglasse. Tunnistajad olid alkoholijoobes ning keeldusid politseiga koostööd tegemast.

9. novembril teatati, et Lasnamäel P. Pinna tänaval asuvas baaris lõi seni tuvastamata naine 35-aastast naist. Kiirabi vaatas kannatanu üle.

9. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Sirbi tänaval ründas tundmatu mees 38-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

10. novembril teatati, et Hobujaama tänaval ründas seni tuvastamata meesterahvas 23-aastast meest ning tekitas talle kehavigastusi. Kiirabi andis kannatanule esmaabi.

10. novembril teatati, et Aia tänaval tungis seni tuvastamata meesterahvas kallale 27-aastasele mehele, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

10. novembril teatati, et Raua tänaval tungis seni tuvastamata meesterahvas kallale 19-aastasele mehele, tekitades talle valu ja kehavigastusi.

10. novembril teatati Mahtra tänaval toimunud peretülist, mille käigus 23-aastane naine ja 24-aastane mees peksid teineteist, tekitades teineteisele valu ja kehavigastusi.

10. novembril teatati, et Maneeži tänaval tuli seni tuvastamata meesterahvas kallale 38-aastasele naisele, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

Vargused

8. novembril teatati, et 31-aastane mees üritas Lasnamäel Mustakivi teel asuvast kauplusest varastada kaupa maksumusega 927 eurot. Mees peeti turvatöötaja poolt kinni.

10. novembril teatati, et Madara tänaval on katki löödud sõiduauto Volkswagen Transporter esiukse klaas ning salongist varastatud tööriistu 1000 euro väärtuses.

Röövimine

9. novembril teatati, et Lasnamäel Kalevipoja põik tänaval peksid tundmatud isikud 40-aastast meest ja võtsid temalt käekella ja 150 eurot.

10. novembril teatati, et Telliskivi tänaval röövisid kolm tundmatut meesterahvast 33-aastast meest, võttes temalt peksmise järel ära rahakoti ja mobiiltelefoni. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

9. novembril teatati, et Aegviidu alevikus ründas 17-aastane noormees kahte talle tuttavat 17-aastast noormeest, tekitades neile füüsilist valu ja kehalisi vigastusi.

9. novembril teatati, et Kose alevikus ründas 41-aastane mees 25-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni ja toimetasid jaoskonda.

10. novembril teatati, et Loksa linnas lõi tundmatu isik 53-aastast meest.

Vargused

9. novembril teatati, et Jüri alevikus varastati maja esikust käekott ja rahakott, milles olid dokumendid, sularaha ja võtmed. Kahjusumma on täpsustamisel.

Juhtumid piiril

8. novembril saabusid Tallinna lennujaama Kiievist kaks Ukraina kodanikku: 1977. aastal sündinud naine ja 1983. aastal sündinud mees. Isikutel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning puudusid ka piisavad elatusvahendid. Neile koostati piiril sisenemiskeelud ning kuni sobiva lennu väljumiseni viibivad nad Tallinna lennujaama non-Schengeni alal.

10. novembril kella 15.45 ajal lahkus Tallinna lennujaamast Kiievisse 35-aastane Ukraina kodanik, kes oli Tallinnas intiimteenuseid osutanud. 07.novembril lõpetati PPA otsusega ennetähtaegselt naise viisavaba lubatud viibimisaeg ning lühendati seda ühekordselt ja kehtestati üheks aastaks sissesõidukeeld.

10. novembril saabus Tallinna lennujaama lennuga Kutaisist 38-aastane Gruusia kodanik, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning piisavad elatusvahendid, arvestades riigis viibimise kestust ja olemust, või päritoluriiki naasmiseks või transiidiks vajalikud dokumendid. Talle koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ning kuni tagasilennuni viibib isik Tallinna lennujaama non-Schengeni alal.

10. novembril saabus Tallinna lennujaama lennuga Kutaisist 50-aastane Gruusia kodanik, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning piisavad elatusvahendid, arvestades riigis viibimise kestust ja olemust, või päritoluriiki naasmiseks või transiidiks vajalikud dokumendid. Talle koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ning kuni tagasilennuni viibib isik Tallinna lennujaama non-Schengeni alal.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

9. novembril varastati Rakveres vallas Tõrremäe külas asuva kaupluse juurest tõukeratas maksumusega 300 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

10. novembril lõi 35-aastane mees Kohtla-Järvel Pärna tänaval asuvas korteris oma elukaaslast. Mees on kuriteos kahtlustatavana kinni peetud.

10. novembril lõi 42-aastane mees Sillamäel Veski tänaval asuvas korteris enda elukaaslast. Mees on kuriteos kahtlustatavana kinni peetud.

10. novembril teatati politseile, et Ahtmes Puru teel asuva hoone juures lõid kaks seni kindlaks tegemata meest 15-aastast poissi, kes sai viga.

10 .novembril lõi 51-aastane mees Narvas A. Puškini tänaval asuva meelelahutusasutuse juures 54-aastast naist. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

9. novembril lõi seni kindlaks tegemata mees Narvas Pähklimäe tänaval asuva meelelahutusasutuse juures 29-aastast meest.

9. novembril lõi 52-aastane naine Narvas Kreenholmi tänaval asuvas korteris enda elukaaslast. Naine on kuriteos kahtlustatavana kinni peetud.

Ähvardamine

9.novembril ähvardas 41-aastane mees Kohtla-Järvel Põhja alleel asuvas korteris enda endist elukaaslast. Mees on kuriteos kahtlustatavana kinni peetud.

Vargus

Ajavahemikul 6. - 8. november varastati Narvas Taime tänaval asuvas metallist väravad. Esialgne varaline kahju on ligikaudu 1056 eurot.

Juhtumid piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 8. novembril Eestisse sisenemisel 1975. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 8. novembril Eestisse sisenemisel 1990. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 8. novembril Eestisse sisenemisel 1973. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 9. novembril Eestisse sisenemisel 1971. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 9. novembril Eestisse sisenemisel 1976. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 9. novembril Eestisse sisenemisel 1982. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna naisel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Asja omavoliline kasutamine

9. novembril sai politsei teate, ett Hiiumaa vallas kasutas seni tuvastamata isik omaniku loata 36-aastase mehe sõiduautot Toyota.

Läänemaa

Avaliku korra raske rikkumine

9. novembril sai politsei teate, et Haapsalus Posti tänaval lõid seni tuvastamata isikud 45-aastast meest, kes sai viga.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. novembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 33-aastane mees lõi oma 31-aastast elukaaslast, kes sai viga.

Raplamaa

Kehalise väärkohtlemised

10. novembril sai politsei teate, et Märjamaa vallas ründas 34-aastane mees oma 30-aastast elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

10. novembril sai politsei teate, et Märjamaa vallas lõi 43-aastane naine tuttavat 33-aastast naist.

10. novembril sai politsei teate, et Märjamaa vallas lõi 45-aastane mees oma 42-aastast elukaaslast.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

9. novembril murti Luunja vallas Lohkvas sisse korterisse, kust esialgsetel andmetel varastati teler, sülearvuti ja sularaha. Kahju on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.