Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2019-10-30 08:45:51)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeva jooksul 95 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kolm avaliku korra rasket rikkumist, 26 vargust, 5 sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 11 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 8, narkojoobes sõidukijuhte 1. Väärtegusid registreeriti 370.

Põhja prefektuuri ööpäevainfo

Tallinn

Avaliku korra rikkumine

28. oktoobril teatati, et Haaberstis Paldisiki maanteel kaubanduskeskuse parklas vehkis 46-aastane mees noaga ja ähvardas turvatöötajat.

Kehaline väärkohtlemine

28. oktoobril teatati, et Tallinna bussijaamas lõi seni tuvastamata isik vastu teenindaja käes olnud esemeid, mis põrkusid omakorda vastu 33-aastase naise nägu, tekitades kannatanule füüsilist valu. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

28. oktoobril teatati, et Pärnu maanteel asuvast korterist varastati Huawei tahvelarvuti. Kahju 1000 eurot.

28. oktoobril teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel on sisse murtud sõidukisse ja varastatud sealt tööriistakast, sall ja alkoholi. Kahju täpsustamisel.

Juhtumid piiril

28. oktoobril kontrolliti Tallinna Vanasadamas reisilaeva Princess Anastasia reisijate piirikontrollis 1992. aastal sündinud Uus-Meremaa kodanikku, kelle passis puudus piiriületustempli jäljend Schengeni riikide territooriumile saabumise kohta. Naine tõendas usaldusväärsete vahenditega saabumist Schengeni ning tal lubati siseneda Eesti Vabariiki.

Lõuna prefektuur

Tartumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 25. oktoobril varastati Tartus Ringtee tänava kaubanduskeskuses hetkeks tähelepanuta jäetud mobiiltelefon OnePlus. Kahju on 420 eurot.

Valgamaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 25. oktoobril murti Tõrvas Loosi tänaval sisse eramusse, kust varastati õliradiaator, alkohoolseid jooke ja kaks emailämbrit. Sisse murti ka eramu kõrvalhoonesse, kust varastati Riga jalgratas. Varguse ja sissemurdmisega tekitatud kahju on 285 eurot.

Juhtumid piiril

28. oktoobril kella 13 paiku avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Vene numbrimärgiga Jeepi maasturi istme alt neli padrunit. Juht koos masinaga anti menetlustoiminguteks üle tolliametnikele.

Ööl vastu 29. oktoobrit avastasid piirivalvurid Koidula piiripunktis kontrollitud Venemaa numbrimärgiga Volkswagenist antiradari, mille omamine ja kasutamine Eestis on keelatud. Juhile tehti hoiatus, seade eemaldati ning juhil lubati riiki siseneda.

Ida prefektuur

Lääne-Virumaal olulisi juhtumeid ei registreeritud

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

28. oktoobril lõi 58-aastane mees Lüganuse vallas asuvas talus enda abikaasat. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

28. oktoobril lõi 21-aastane mees Narvas Kreenholmi tänaval asuva korteris enda ema. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

28. oktoobril teatati politseile, et Kiviõlis Soo tänaval asuvas korteris tekitas 34-aastane mees füüsilist valu enda abikaasale.

28. oktoobril lõi 44-aastane mees Narvas Kangelaste tänaval asuvas korteris enda abikaasat. Kahtlusalune on kinni peetud.

28. oktoobril teatati politseile, et 27. oktoobril lõi Kohtla-Järvel Uuel tänaval asuvas korteris 31-aastane mees enda elukaaslast.

28. oktoobril alustati kriminaalmenetlus selles, et Jõhvis Keskväljakul asuvas asutuses tekitati 28-aastasele naisele füüsilist valu.

Võltsitud maksevahendi ja väärtpaberi kasutamine

28. oktoobril teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel asuva maja juures paluti 45-aastasel mehel lahti vahetada 100 eurot. Hiljem avastas kannatanu, et ta sai vastu suveniirraha.

Juhtumid piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 28. oktoobril Eestisse sisenemisel 1990. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 28. oktoobril Eestisse sisenemisel 1981. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 28. oktoobril Eestisse sisenemisel 1982. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Lääne prefektuur

Pärnumaa

Asja omavoliline kasutamine

28. oktoobril sai politsei teate, et varem sarnaste tegude eest karistatud ja juhtimisõiguseta 25-aastane mees kasutas Pärnus omavoliliselt sõiduautot Audi.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.