Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja piirivalveameti ööpäevasündmused (2019-10-04 08:15:50)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 86 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks avaliku korra rasket rikkumist, 30 varavastast kuritegu, sealhulgas 21 vargust, üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati seitse alkoholijoobes sõidukijuhti ning kaks narkootikumide omamist või tarbimist. Väärtegusid registreeriti 279.

Piiril väljastati 10 sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja kaks isikut.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

2. oktoobril teatati konfliktist Gonsiori tänaval asuvas korteris, kus 27-aastane mees ründas 29-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

2. oktoobril teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuvas korteris ründas 37-aastane mees oma elukaaslast, 39-aastast naist, tekitades talle füüsilist valu ja kehavigastusi. Ründaja lahkus enne politsei saabumist.

Vargused

2. oktoobril teatati vargusest Mustamäel Kadaka teel asuvast soojakust, kust varastati tööriistu. Kahju üle 1000 euro.

2. oktoobril varastati Liivalaia tänaval asuvast kaubanduskeskusest riideid 1011 euro väärtuses. Politseinikud pidasid varga kinni.

2. oktoobril teatati vargusest Lasnamäel Killustiku tänaval asuvast korterist, kust oli kadunud 2440 euro väärtuses ehteid.

2. oktoobril varastati Põhja-Tallinnas Uus-Kalamaja tänaval asuvast korterist sülearvuti. Kahju on selgitamisel.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

2. oktoobril teatati, et Jägala külas toimus konflikt elukaaslaste, 52-aastase mehe ja 44-aastaste naise vahel, mille käigus mõlemad lõid teineteist. Mõlemad osapooled oli alkoholijoobes.

Juhtumid piiril

2. oktoobril saabusid Tallinna lennujaama kaks Gruusia kodanikku: 1980. aastal sündinud mees ja 1969. aastal sündinud mees, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Neile koostati piiril sisenemiskeelud ning nad paigutati lennujaama Non-Schengeni alale ootama tagasilennu võimalust.

2. oktoobril saabusid Tallinna lennujaama Kiievist kaks Ukraina kodanikku: 1996. aastal sündinud naine ja 1993. aastal sündinud mees, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Neile koostati piiril sisenemiskeelud ning nad paigutati lennujaama Non-Schengeni alale ootama tagasilennu võimalust

2. oktoobril koostas Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnik ettekirjutuse Eestist lahkumiseks 1986. aastal sündinud Ukraina kodanikule, kelle puhul tuvastas politsei, et naine osutas Eestis intiimteenuseid. PPA otsusega lõpetati ennetähtaegselt naise viisavaba lubatud viibimisaeg Eestis ning Schengeni alal. Talle kohaldati kuueks kuuks sissesõidukeeld.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Asja omavoliline kasutamine

Politseile laekus teade, et ööl vastu 2. oktoobrit ärandati Jõgeva vallast Vaiatu külast sõiduauto Škoda Octavia, mis mõne aja möödudes mahajäetuna Tõikvere küla eramu kõrvalt leiti. Juhtunu üksikasjasse selgitamiseks alustas politsei kriminaaluurimise.

Tartumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et Kastre vallas Järvselja külas lahtises kuuris seisnud sõiduautost Lada on varastatud elektrigeneraator. Vargusega tekitatud kahju on 1200 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

2. oktoobril tekitas Kundas Koidu tänaval asuva maja korteris 33-aastane mees abikaasale, 28-aastasele naisele tervisekahjustuse. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Vargus

Politseile laekus teade, et ajavahemikus 29. septembrist kuni 1.oktoobrini varastati Vinni vallas Vanaküla tänaval seisnud mootorpaadi mootor. Tekitatud kahju on 1498 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

Politseile laekus teade selle kohta, et 19-aastane neiu ostis alaealisele, 17-aastasele neiule alkoholi ning kallutas tarvitamisele. Seejärel tekkis väidetavalt kahe neiu vahel konflikt, mis päädis peksmisega, mille käigus tekitas vanem neiu nooremale kehavigastusi. Täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

2. oktoobril lõi Sompas Aruserva tänaval asuva maja ühiskoridoris 57-aastane naine noaga korteriühistu esimeest, 46-aastast meest käe piirkonda. Naine peeti kahtlustatavana kinni.

Vargus

2. oktoobril varastati Narvas Gerassimovi tänaval asuva õppeasutuse rattaparklast lukustatud jalgratas Trek maksumusega 300 eurot.

Võltsitud dokument

Politseile laekus teade, et 2. oktoobril esitas 45-aastane mees Maanteeameti Jõhvi teenindusbüroo Narva esinduse töötajale võltsimistunnustega Kasahstani juhiloa. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Juhtumid piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 02.oktoobril Eestisse sisenemisel jalgsi piiripunkti saabunud 1974. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 02.oktoobril Eestisse sisenemisel liinibussiga piiripunkti saabunud 1994. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

2. oktoobril sai politsei teate, et Lääne-Nigula vallas ründas 41-aastane naine 39-aastast naist, kes sai viga. Politsei pidas 41-aastase naise kahtlustatavana kinni.

Raplamaa

Kelmus
2. oktoobril sai politsei teate, et Raplamaal elavale 48-aastasele mehele helistas vene keelt kõnelenud naine, kes pakkus talle investeerimisvõimalust, millega mees nõustus. Raha aitasid tal investeerimiskontole üle kanda erinevad vene keelt kõnelenud mehed. Kui 48-aastane mees soovis aga investeerimiskontolt raha välja võtta kadus mehel isikutega kontakt ja üle kantud raha ta tagasi seni saanud ei ole. Tekitatud varaline kahju on ligi 15 700 eurot.

Saaremaa

Vargus

2. oktoobril sai politsei teate, et varem sarnaste kuritegude eest kriminaalkorras karistatud 64-aastane mees möödus Kuressaares Kihelkonna maanteel asuva kaupluse kassadest kauba eest tasumata. Vargus jäi lõpule viimata, sest kaupluse turvatöötajad pidasid mehe kinni ja andsid üle politseile.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.