Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu linn sai kaks aasta energiateo auhinda (2019-10-01 08:12:09)


Tartu linn pälvis tänavu kaks aasta energiateo auhinda, mis anti üle laupäeval Rakveres toimunud Energiamessil. Auhinnad tulid Tartule gaasibusside kasutuselevõtu ja rattaringluse käivitamise eest.

Auhinnagalal oli kohal abilinnapea Raimond Tamm, kelle sõnul on Tartu linn jõudsalt panustanud keskkonda säästvate liikumisviiside edendamisse. "Loomulikult on hea meel, kui neid pingutusi märgatakse ja tunnustatakse. Rattaringluse ja gaasibusside peamine eesmärk on pakkuda tõhusat alternatiivi autokasutusele ning seeläbi vähendada linnakeskkonnas õhusaastet ja mürataset ning samuti kliimasoojenemist põhjustava süsihappegaasi heidet," rääkis Tamm.

Tänavu jagatud 14st aasta energiateo auhinnast tuli kolm Tartusse. Lisaks Tartu linna auhindadele tunnustati ka aktsiaseltsi Estiko-Plastar kui eeskujulikku rohelise mõttelaadiga ettevõtet, kellele kuuluvasse tootmiskompleksi on rajatud päikeseelektrijaam koguvõimsusega 862 kW.

Energiavaldkonnas tegutsevate erialaliitude ja organisatsioonide arvates suuremat tunnustust ja avalikkuse tähelepanu väärivad teod pärjatakse aasta energiateo auhinna ja tunnustusmärgi avaliku kasutamise õigusega.

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.