Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Konkurss "Kokkame ise" kutsub lapsi oma toidutegu filmima (2019-09-30 08:24:46)

Maaeluministeerium ja Eesti Peakokkade Ühendus kutsub 6.-8. klasside lapsi osalema videokonkursil "Kokkame ise", mille peaauhind on personaalne koolitus tippkokaga võitja valitud kohas.

Konkursil võivad osaleda kõik Eesti põhikoolide 6.-8. klasside õpilased. Osalemiseks tuleb moodustada soovitatavalt kuni kuuest liikmest koosnev meeskond ja teha üks tore kokkamisvideo, kus valmistatakse ühte 20-st "Peakokad koolis" projekti raames loodud retseptist. Retseptid leiab Eesti toidu lehelt https://eestitoit.ee/et/kategooriad/peakokad-koolidesse.

2-3-minutiline video peab sisaldama grupi tutvustust (sh kooli nime, laste eesnimesid ja vanuseid), toidu valiku põhjendust, toidu valmistamise ja serveerimise protsessi ning ühte soovi retsepti osas, mida lapsed sooviksid edaspidi kokandustunnis õppida.

Video tuleb postitada vabalt valitud keskkonda, kus see oleks avalikult nähtav, ning saata link aadressile: videokonkurss@eestitoit.ee. Video esitamise tähtaeg on 22. november 2019. Lisaks peaauhinnale jagatakse ka eripreemaid parimatele. Konkursi võitja selgitab välja peakokkadest koosnev žürii ning videod avaldatakse Eesti Toidu Facebooki lehel.

Konkursi korraldajad soovitavad lastel olla loomingulised, lahedad ning leidlikud. Kaasata võib ka õpetajaid, et üheskoos vahva toidulugu filmida.

Video esitamisega annavad õpilased nõusoleku, et Eesti Peakokkade Ühendusel ja Maaeluministeeriumil on õigus videoid avalikult levitada.



Allikas: Maaeluministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.