Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaminister soovib partneritega suhelda kiiremalt, tõhusamalt ja selgemalt (2019-09-27 08:54:25)

Keskkonnaminister Rene Kokk kutsub erialaliite esitama ettepanekuid, mil moel peaks ministeerium vähendama bürokraatiat ja kodanike halduskoormust riigiga asjaajamisel.


Rene Koka tungiv soov on vähendada valdkonna ülereguleerimist. "Liigsed piirangud ja keerulised protsessid takistavad efektiivset tööd ega võimalda kiiret edasiliikumist. Riik muutub sellest ainult tugevamaks, kui teeme seadused lihtsamaks ja arusaadavamaks," usub Kokk.


Osa keskkonnaõigusakte on korrastamise juba läbinud, ometi on see ministri sõnul alles algus. Seepärastpalubki ta tagasisidet erialaliitudelt, aga ka kõigilt teistelt, keda teema kõnetab. Tagasiside põhjal töötab ministeerium välja edasised meetmed bürokraatia vähendamiseks.


Ajendi sellise tagasiside küsimiseks andsid Riigikogu heaks kiidetud õiguspoliitika arengusuunad, mille kohaselt on valitsusasutuste üheks eesmärgiks muuta suhtlus riigiga kiiremaks ja selgemaks.

Ettepanekuid oodatakse 4. oktoobriks Keskkonnaministeeriumi e-postile
keskkonnaministeerium@envir.ee



Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.