Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2019-09-18 08:07:04)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 103 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kaks avaliku korra rasket rikkumist ja 56 varavastast kuritegu, sealhulgas 42 vargust ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati 14 alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 342 väärtegu.

Piirilt väljastati viis sisenemiskeeldu ja registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine. Eestist saadeti välja kuus isikut.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rikkumine

16. septembril teatati, et Põhja-Tallinnas Erika tänaval ähvardas 38-aastane mees relvataolise esemega 21-aastast meest. Politseinikud pidasid ähvardaja kinni.

Kehalised väärkohtlemised

16. septembril teatati, et 28-aastane mees ründas oma abikaasat, 33-aastast lapseootel naist. Kannatanu pöördus ise tervisekontrolliks haiglasse.

16. septembril teatati, et Mustamäel Sipelga tänaval asuvas korteris ründas 34-aastane mees talle tuttavat 35-aastast naist. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse kontrolli, politseinikud pidasid ründaja kinni ja viisid jaoskonda. Konflikti juures viibisid ka alaealised lapsed.

16. septembril teatati, et Põhja-Tallinnas Paldiski maanteel lõi seni tuvastamata mees 42-aastast meest noaga. Kannatanu toimetati haiglasse.

16. septembril teatati, et Tõnismäel ründas seni tuvastamata mees 62-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

16. septembril teatati, et Lootsi tänaval kaklevad 35-aastane ja 23-aastane mees. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes.

16. septembril teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval ründas 30-aastane mees 19-aastast meest. Politseinikud pidasid ründaja kinni ja toimetasid jaoskonda.

Vargused

16. septembril teatati, et Kristiines Järve tänaval asuvast elektrialajaamast on varastatud maanduslatid ja maanduskaablid. Kahju on täpsustamisel.

Vandalism

16. septembril teatati, et Raasiku alevikus ehitusjärgus olevas objektil on süüdatud autorehv. Tulekahju tõttu sai objekt kahjustada. Kahju on üle 10 000 euro.

Juhtumid piiril

16. septembril kontrolliti Tallinna lennujaamas Istanbulist saabunud 1987. aastal sündinud Rwanda Vabariigi kodanikku, kel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati piiril sisenemiskeeld ja tema viisa tunnistati kehtetuks. Mees paigutati sobiva lennu väljumiseni Non-Schengeni alale.

16. septembril viis Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnik läbi illegaalimenetluse 1997. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodaniku suhtes. 15. septembril sooritas mees varguse Tallinnas Prisma poest. Mehe ütluste kohaselt tegi ta endale ka teise Moldova biomeetrilise passi, et viibida viisavabalt kauem Schengeni liikmesriikide territooriumil. Samuti esitas isik lühiajalise tööloa taotluse, aga praegusel hetkel ei soovi antud firmas töötada. Mees töötas Eestis ebaseaduslikult abitöölisena ja sai töötasu sularahas. PPA otsusega lõpeti ennetähtaegselt tema viisavaba lubatud viibimisaeg ja koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks, lisaks kohaldati üheks aastaks sissesõidukeeld.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

16. septembri õhtul löödi Jõgeval Suurel tänaval 28-aastast meest, kelle meedikud haiglasse tervisekontrolli viisid. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Põlvamaa

Vargus

16. septembril teatati, et Kanepi valas Kaagvere külas varastati talu aidast Husqvarna mootorsaag, Metabo tikksaag, Makita akutrell koos kohvriga ning kaablirull. Kahju on 830 eurot.

Valgamaa

Vargus

13. septembril teatati, et Valga vallas Koikkülas on sisse murtud kuuri ja lauta, kust varastati mootorsaag. Kahju on selgitamisel.

Viljandimaa

Vargus

16. septembri hommikul avastati, et Viljandis Tallinna tänaval on sisse murtud tööriistakauplusesse, kust varastati sularaha. Esialgne kahju on 7900 eurot.

Juhtumid piiril

16. septembril kontrollisid Lõuna prefektuuri piiriametnikud Tartumaa ettevõtteid tuvastamaks, kas neis töötab seadusliku aluseta Eestis viibivaid või tagaotsitavaid isikuid. Kokku kontrolliti viite juriidilist ja 13 füüsilist isikut. Kontrollkäigul rikkumisi ei tuvastatud.

16. septembril kella 17.30 ajal tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine kahte Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kel puudus seaduslik

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

16. septembri öösel tungiti Tapa vallas Vajangu külas akna lõhkumise teel poodi ja varastati kuus pudelit viina. Kahju on 73,46 eurot.

Ida-Virumaa

Vargus

Politseile anti 16. septembril teada, et ajavahemikul 3. septembrist 9. septembrini varastati Kohtla-Järvel Aru tn keldriboksist mootorsaag ja elektritrell. Kahju on 250 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

15. septembri õhtul lõi Toilas 55-aastane mees kodus oma 59-aastast elukaaslast klaasiga pähe, millega tekitas naisele füüsilist valu ja vigastusi.

16. septembril lõi Narvas Uusküla tn korteris 48-aastane mees oma 44-aastast elukaaslast, põhjustades naisele füüsilist valu ja kehalisi vigastusi. Mees on kahtlustavana kinni peetud.

16. septembril lõi Narvas Daumani tn korteris 37-aastane naine oma 61-aastast isa tassiga pähe, põhjustades talle füüsilist valu ja kehalisi vigastusi. Naine on kahtlustavana kinni peetud.

Juhtumid piiril

16. septembril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestist väljumisel 1972. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Selgus, et naine viibis Eestis kuus kalendripäeva seadusliku aluseta. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks, määrati trahv ja suunati Venemaa Föderatsiooni.

16. septembril tuvastati, et Narva jõel triivis tugeva tuulega tühi Eesti registreerimisnumbriga paat Venemaa Föderatsiooni poolele ja jäi pidama Venemaa Föderatsiooni kaldasse. Narva kordoni piirivalveametnikud teavitasid juhtumist paadi omanikku ja Venemaa Föderatsiooni piirivalvet.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

16. septembril sai politsei teate, et varem sarnaste kuritegude eest karistatud 48-aastane mees möödus Sindis Pärnu maanteel asuvas kaupluses kassadest toodete eest tasumata. Kaupluse turvatöötaja pidas mehe kinni ja andis ta üle politseile.

16. septembril sai politsei teate, et Pärnus Supeluse tänaval varastati elumaja hoovist kaks lukustatud jalgratast ja survepesur. Vargusega tekitati kahju ligi 1180 eurot.

16. septembril sai politsei teate, et Pärnus Niidu tänaval asuva kortermaja trepikojast varastati jalgratas. Vargusega tekitati kahju ligi 270 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.