Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnauurimused konkursile (2007-01-24 07:38:32)


Haridus- ja Teadusministeerium, Riiklik Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskus ning GLOBE'i programm Eestis kuulutavad välja õpilaste keskkonna-alaste uurimistööde üleriigilise konkursi. Tööde esitamise tähtaeg on 27. märts.

Osalema on oodatud üldhariduskoolide V-XII klasside ja kutseõppeasutuste õpilased keskkonnaproblemaatikat tutvustavate õpilasuurimuste, veebilehtede ja GLOBE'i programmi tegevust kajastavate töödega. Töid võib esitada nii individuaalselt kui ka kollektiivselt.

Töid hinnatakse kolmes vanuseastmes: V-VII, VIII-IX ning X-XII klasside ja kutseõppeasutuste õpilaste tööd. VIII-XII klassi õpilaste konkursitööd peavad põhinema koostaja(te) kogutud materjalil või GLOBE'i andmebaasil. V-VII klassi õpilaste tööd võivad olla koostatud ka ainult kirjanduse või veebimaterjalide põhjal. Töö võib olla kirjutatud eesti, vene või inglise keeles.

Žürii valib paremad tööd välja hiljemalt 23. aprilliks 2007. Nende autorid kutsutakse 4. ja 5. mail Suure-Jaani Gümnaasiumis toimuvale üleriigilisele õpilaste keskkonnakonverentsile, kus tublimatele antakse üle autasud.

GLOBE (Global Learning and Observations to Benefit Environment) on üldhariduskoolidele mõeldud rahvusvaheline keskkonnaprogramm, mis ühendab lapsi, õpetajaid ja teadlasi kogu maailmast selleks, et tõsta inimeste keskkonna-alaseid teadmisi, suurendada Maa globaalsete probleemide teaduslikku mõistmist ja toetada kõrgemat haridusstandardit loodusteadustes ja matemaatikas. Lisainfot saab programmi kohta kodulehelt www.physic.ut.ee/globe/.

Allikas: ajaleht
Vooremaa 23.01.2007 / Imbi Henno, Riikliku Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskuse loodusõpetuse, bioloogia ja keskkonnakasvatuse peaspetsialist.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.