Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2019-09-13 08:17:49)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 79 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli avaliku korra raske rikkumine, 39 varavastast kuritegu, sealhulgas röövimine ja 26 vargust
(kolm eluruumidest ja kaks sõidukitest). Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kuus inimest. Tabati kaheksa alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 322 väärtegu.

Piiril väljastati 14 sisenemiskeeldu ning registreeriti Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

11. septembril teatati, et 38-aastane mees lõi Kesklinnas Masina tänaval oma endist elukaaslast, 54-aastast naist.

Vargus

11. septembril teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval asuvast korterist varastati seif ehete, sularaha ja dokumentidega. Kahju on umbes 4000 eurot.

Juhtumid piiril

11. septembril saabusid Kutaisist Tallinna lennujaama kaks Gruusia kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Meestele väljastati sisenemiskeeld ja nad viibivad lennujaama transiitalal kuni tagasilennuni.

11. septembril saabus Kutaisist Tallinna lennujaama Gruusia kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid ning piisavad elatusvahendid. Mehele väljastati sisenemiskeeld ja ta viibib lennujaama transiitalal kuni tagasilennuni.

11. septembril saabus Kutaisist Tallinna lennujaama Gruusia kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele väljastati sisenemiskeeld ja ta viibib lennujaama transiitalal kuni tagasilennuni.

11. septembril saabus Kutaisist Tallinna lennujaama Aserbaidžaani Vabariigi kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid ning piisavad elatusvahendid. Mehele väljastati sisenemiskeeld ja ta viibib lennujaama transiitalal kuni tagasilennuni.

11. septembril saabus Moskvast Tallinna lennujaama Venemaa Föderatsiooni kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid ning piisavad elatusvahendid. Naisele väljastati sisenemiskeeld ja ta lendas tagasi Moskvasse.

11. septembril saabusid Kiievist Tallinna lennujaama kaks Ukraina kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid ning piisavad elatusvahendid. Meestele väljastati sisenemiskeeld ja nad viibivad lennujaama transiitalal kuni tagasilennuni.

11. septembril saabusid Kiievist Tallinna lennujaama kaks Ukraina kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Meestele väljastati sisenemiskeeld ja nad viibivad lennujaama transiitalal kuni tagasilennuni.

11. septembril saabus Kiievist Tallinna lennujaama Ukraina kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid ning piisavad elatusvahendid. Mehele väljastati sisenemiskeeld ja ta viibib lennujaama transiitalal kuni tagasilennuni.

11. septembril saabus Kiievist Tallinna lennujaama Ukraina kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid ning piisavad elatusvahendid. Naisele väljastati sisenemiskeeld ja ta viibib lennujaama transiitalal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Asja omavoliline kasutamine

12. septembri hommikul teatati, et Jõgeval Jaama tänavalt on öö jooksul ärandatud sõiduauto Volvo. Sõiduki jälgimissüsteemi järgi tehti kindlaks, et masin viibib Tartus Põllu tänaval, kust politsei ärandatud masina ka leidis. Kuriteos kahtlustatavana pidas politsei kinni 20-aastase mehe. Juhtunu üksikasjad selgitatakse edasises uurimises.

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

Politseile laekus teade, et 11. septembri õhtul löödi Tartus Jaama tänaval 54-aastast meest.

11. septembri õhtupoolikul puhkes Elva vallas Metsalaane külas kahe tuttava mehe vahel tüli, mille käigus lõi 28-aastane mees tuttavat 32-aastast meest. Kannatanu pöördus esmaabiks traumapunkti. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Juhtumid piiril

11. septembril kella 16.25 ajal kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Kasahstani numbrimärgiga sõidukit Toyota, mida juhtis samast riigist pärit 36-aastane mees. Piirivalvurid tuvastasid, et sõiduki tehasetäis on manipuleerimistunnustega. Sõiduk võeti ekspertiisiks arestiplatsile hoiule ning juhil lubati lahkuda Venemaale.

11. septembril kella 19 ajal tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kel puudus seaduslik alus riiki sisenemiseks. Kuna piiripunkti saabunud naise viisa oli kehtetu, vormistati talle riiki sisenemise keeld ning ta saadeti tagasi Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Ahistav jälitamine

Politseile teatati, et Lääne-Virumaal levitati avalikult isikuandmeid ja väärinfot naise kohta, kellest loodi ebaõige ettekujutus ning häiriti tema eraelu.

Vägivald võimuesindaja suhtes

11. septembril lõi 37-aastane naine Tapa vallas ametikohustust täitnud politseinikku.

Kehaline väärkohtlemine

11. septembril lõi 42-aastane mees Tamsalu linnas kodus oma 48-aastast elukaaslast, tekitades naisele tervisekahjustuse. Mees on kahtlustavana kinni peetud.

Ida-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine

11. septembril peksis 19-aastane mees Narvas Tiimanni tänaval 22-aastast meest, tekitades viimasele füüsilist valu ja kehavigastusi. Peksmise ajal hoidis ründaja käes relvataolist eset. Kannatanu toimetati haiglasse. 19-aastane mees on kahtlustavana kinni peetud.

Kehalised väärkohtlemised

11. septembri öösel peksid Kohtla-Järvel Keskalleel tundmatud isikud 54-aastast meest, tekitades talle füüsilist valu ja tervisekahjustuse. Kiirabi toimetas mehe haiglasse.

11. septembril kasutas Kohtla-Järvel Estonia pst korteris 64-aastane mees füüsilist vägivalda oma 61-aastase abikaasa suhtes. Mees on kahtlustavana kinni peetud.

Röövimine

10. septembril pärast kella 23 ründasid kaks tundmatut meest Kohtla-Järvel Ahtme maanteel ühe maja juures 64-aastast naist ja rebisid talt ära käekoti, millest võtsid 100 eurot sularaha, mobiiltelefoni Samsung Galaxy G6, ID-kaardi, pangakaardi avaldaja ja võtmed. Samuti võeti ära naise kõrvast kullast roosa kiviga kõrvarõngad. 650 on eurot.

Vargused

Narvas varastati öösel vastu 11. septembrit Tallinna maanteel asuva kortermaja trepikojast kaks lukustamata jalgratast Muddyfox ja Classic Sport. Kahju on 330 eurot.

11. septembril varastas 30-aastane mees, kes on varem korduvalt vargusi toime pannud, Narvas Mõisa tn asuvast kauplusest erinevat kaupa kogusummas 76,73 eurot. Poe turvatöötaja pidas mehe kinni ja andis üle politseile.

Juhtum piiril
11. septembril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel jalgsi piiripunkti saabunud 1993. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Mehe ütlused eesmärgi kohta olid ebaselged ja tal puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ning tingimusi. Piirivalveametnik avastas välismaalase asjade hulgast võltsitud Ukraina juhiloa. Võltsitud juhiluba võeti isikult ära, talle väljastati sisenemiskeeld ja suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Vargus

11. septembril alustati kriminaalmenetlus selles, et Kohila vallas varastas 28-aastane mees eluhoonest tööriistu, treppredeli ja muid esemeid. Vargusega tekitatud kahju on ligi 2070 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.