Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
"Valgus Kõnnib 2019" festival tuleb sel aastal suuremalt kui eales varem (2019-09-09 08:07:40)

18.-20. septembril süüdatakse Kadriorus ja Tallinna vanalinnas tuhanded tuled, mis näitavad külalistele teed maagilisel ja valgust täis teekonnal läbi "Aja radade", mis on selleaastaseks festivali teemaks.

2019. aastal jätkab Valgus Kõnnib hoogsalt laienemist ning taas toimub festival kokku kahel alal, ehk täpsemalt 18.-19. septembril Kadrioru pargis ja 19.-20. septembril Tallinna vanalinnas. Festivali direktori Caspar Lootsmanni sõnul toimub suurem muudatus sel aastal vanalinnas, kus festivali ala sisse haaratakse Vabaduse väljak, Harjumägi, Taani Kuninga aed, Kiek in de Kök, Jaani kirik, Harju tänava haljasala ja lisaks veel palju teisi põnevaid kohti.

Alates tänasest on festivali kodulehel võimalik uurida ka festivali kaarte ning installatsioonide eelinfot. Selleks, et festivali installatsioonid oleksid hõlpsasti leitavad ja festivali külastajad saaksid maksimaalse elamuse, on 2019. aastal võimalik festivali kaart koos installatsioonide nimekirjaga endal kodus välja printida või küsida endale ürituse toimumise ajal festivali kaart infopunktidest Kadrioru pargis või Vabaduse väljakul. Kokku on 2019. aastal festivali aladel Kadriorus ja Vanalinnas 42 installatsiooni ning kindlasti leiab iga valguskunsti sõber endale palju põnevat, mida vaadata ja kogeda.

Samuti on festivali kodulehelt leitav ka käesoleva aasta festivali ajakava ning leiab ka Harju tänava haljasalal 19.-20. septembril toimuvate kontsertide informatsiooni.

Kellel on aga huvi festivali tegemistele vabatahtlikuna kaasa aidata, siis 10. septembri õhtuni on veel võimalik ennast kirja panna. Lähemalt saab vabatahtlikuks kandideerimisest lugeda siin: https://www.valguskonnib.ee/vabatahtlik

Festival toimub 18.-19. septembril Kadrioru pargis ja 19.-20. septembril Tallinna vanalinnas.

"Valgus Kõnnib" festival täidab linna lummava värvi- ja valgusmänguga ning toob fookusesse Tallinna linna pargid ja rohealad ning neid ümbritseva põneva arhitektuurilise linnaruumi. Enam kui neljakümnest installatsioonist koosnev valguskett on kui särav teekond linna südames, andes võimaluse avastada uusi ja vanu ning seni märkamata jäänud linnaruumi põnevaid elemente täiesti uues valguses. Festival toimub 18.-19. septembril Kadrioru pargis ja 19.-20. septembril Tallinna vanalinnas.

Lisainfot festivali kohta leiab kodulehelt www.valguskonnib.ee ja sotsiaalmeediast www.facebook.com/valguskonnib.

Pilte ja videomaterjali eelmise aasta festivalist leiab aadressil
https://www.valguskonnib.ee/meedia.

Festivali kaart ja installatsioonide info on leitav siit:
https://www.valguskonnib.ee/festivali-kaart ning festivali kava siit: https://www.valguskonnib.ee/programm-2019.

 

Allikas: Valgus Kõnnib 2019 toimkond


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.