Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Ilmus Eesti esimene loodusfotoajakiri Lofo (2007-01-23 06:31:15)


Päevavalguse kätte on jõudnud Eesti esimene loodusfotoajakiri Lofo. See on uus kvaliteetne 100-leheküljeline väljaanne, mis ilmub kord kvartalis ning on suunatud loodusest ja fotograafiast huvituvale inimesele. Pole tähtis, kaua huvi kestnud on. Ajakiri on mõeldud nii alles eile looduse leidnutele kui ka juba sinasõpradeks saanutele. Lofos sisalduv materjal on väga mitmekesine. Seal leidub pilkuköitvaid looduspilte rohujuuretasandilt ning kotka silmade läbi vaadatuna. Huvitavate piltide tagamaid paljastavad autorite poolt kokkupandud saamislood ja näpunäited.

Lisaks juba tuttavatele nimedele Eesti loodusfoto maastikel, jagavad igas numbris oma kogemusi ka üllatajad ja maailmas tunnustust pälvinud piltnikud. Neid kõiki seob aga üks ühine nimetaja – nad veedavad suurema osa oma vabast ajast looduses ringi uidates ja suudavad seal nähtut ning kogetut suurepäraste piltide näol teistelegi edasi anda.

 

Lofo esimene number on praegusel hetkel juba poelettidel saadaval. Alates teisest numbrist saab aga uut ajakirja ka juba oma koju tellima hakata.

 

Allikas: loodusfotograafide 19.01.2007 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.