Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti 27. augusti sündmused (2019-08-29 07:59:49)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti 27. augustil 72 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 30 teadet varavastastest kuritegudest, sh 22 vargust. Registreeriti kolm liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati üks narko- ja üks alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juht. Väärtegusid registreeriti 316. Piirilt väljastati seitse sisenemiskeeldu.

Põhja prefektuur

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

27. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Randla tänaval asuvas korteris ründas 28-aastane mees omale tuttavat 23-aastast naist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

27. augustil teatati, et Lasnamäel Sinimäe tänaval asuvas korteris ründas 36-aastane naine omale tuttavat 67-aastast naist. Politsei saabudes oli ründaja ära jooksnud. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Röövimine

27. augustil teatati, et Vabaduse väljakul rünnati 30-aastast meest ja võeti temalt ära mobiiltelefon ja rahakott, kus olid nii dokumendid kui ka sularaha.

Vargused

27. augustil varastati Lasnamäel Sikupilli keskusest elektriline tõukeratas. Kahju 365 eurot.

27. augustil varastati Viru tänaval rahakott, milles olid nii dokumendid, pangaraadid kui ka sularaha. kahju 830 eurot.

27. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Kolde puiesteel asuvast korterist on varastatud ehteid, tahvelarvuti ja peegelkaamera. Kahju 542 eurot.

Juhtumid piiril

27. augustil vormistas Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnik 1978. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikule ettekirjutuse Eestist lahkumiseks 30 päeva jooksul, kuna naine viibis Schengeni liikmesriikides seadusliku aluseta 33 päeva.

27. augustil viis Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnik läbi illegaalimenetluse 1994. aastal sündinud Gruusia kodaniku suhtes. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ning kohaldati sissesõidukeelu kuueks kuuks, kuna mees varastas 26. augustil kauplusest Bauhof kaupa.

27. augustil viis Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnik läbi illegaalimenetluse 1991. aastal sündinud Türgi Vabariigi kodaniku suhtes, kes varastas Tondi Selverist kaupa. Mehe viisa tunnistati kehtetuks ning talle koostati vabatahtlik lahkumisettekirjutus lahkumiseks 10 päeva jooksul ja sissesõidukeeld üheks aastaks.

Lõuna prefektuur

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

27. augustil keskpäeval löödi Tartus Aiandi bussipeatuse juures 28-aastast meest, kes sai viga ning pöördus esmaabiks haiglasse. Lööjat ning juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 28. augustit puhkes Põhja-sakala vallas Üldse külas abikaasade vahel tüli, mis päädis rüselusega. Kähmluses sai viga 57-aastane naine. Politsei joobes 60-aastase mehe kinni ning viis esmalt kainenema.

Juhtumid piiril

Ööl vastu 27. augustit kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel Kasahstani registreerimismärkidega sõiduautot Mazda 626, mida juhtis 1984. aastal sündinud Kasahstani Vabariigi kodanik. Piirivalvurid avastasid, et juhi esitatud sõiduki registreerimistunnistus oli võltsitud ning sõiduki VIN koodi muudetud. Sõiduk jäeti täiendavaks ekspertiisiks piiripunkti territooriumile. Isiku kinnipidamine asendati maksega riigituludesse ning ta lahkus Venemaa Föderatsiooni.

27. augustil kontrolliti Luhamaa piiripunktis Venemaa numbrimärgiga sõiduautot Opel, kust avastati elektrišokirelv. Masinast leitud keelatud ese võeti mehelt ära, talle koostati väärteoprotokoll ning seejärel lubati mehel riigist lahkuda.

Lääne prefektuur

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

27. augustil sai politsei teate, et Pärnus Mai tänaval lõi 61-aastane mees oma 61-aastast abikaasat, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Ida prefektuur

Lääne-Virumaa

Vargus

27. augustil teatati, et Vinni vallas Viru-Jaagupi alevikus varastati põllumajandusmasinatest GPS antennid ja monitorid. Kahjusumma on selgitamisel.

Ida-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Juhtumid piiril

27. augustil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1972. aastal ja 1978. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikud, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid asjakohased dokumendid ja piisavad rahalised vahendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning mehed saadeti tagasi Venemaale.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.