Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2019-08-14 08:39:23)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 88 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 41 varavastast kuritegu, mille seas 30 vargust ning üks sõidukivargus ja sõiduki omavoliline kasutamine. Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 18. Väärtegusid registreeriti 321.

Registreeriti seitse piirilt väljastatud sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja kaks inimest ning Schengeni viisaeeskirja rikkumisi esines ühel korral.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

12. augustil teatati, et Vana-Viru tänaval ründas 33-aastane mees 36-aastast naist ja 38-aastast meest. Kõik osapooled olid alkoholijoobes ja said kannatada. Politseinikud pidasid ründaja kinni ja toimetasid jaoskonda.

12. augustil teatati, et Lasnamäel Mustakivi teel ründas 46-aastane mees teist 46-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

12. augustil teatati, et Lasnamäel Ümera tänaval ründas 40-aastane alkoholijoobes mees omale tuttavat 40-aastast naist. Politseinikud viisid mehe arestikambrisse kainema.

12. augustil teatati, et Nõmmel Valdeku tänaval ründas 40-aastane naine omale tuttavat 69-aastast meest. Kiirabi kontrollis kannatanu vigastused.

12. augustil teatati, et seni tuvastamata mees lõi Kristiines Räägu tänaval 70-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Juhtumid piiril

12. augustil saabusid Tallinna lennujaama Kiievist kolm Ukraina kodanikku, 1998. aastal sündinud mees, 1988. aastal sündinud mees ja 1995. aastal sündinud mees, kellele koostati piiril sisenemiskeelud. Meestel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ja puuduvad ka piisavad elatusvahendid. Nad paigutati Non-Schengeni alale kuni sobiva lennu väljumiseni.

12. augustil viis Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve ametnik läbi illegaalimenetluse 2001. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodaniku suhtes, kelle viisa kehtis kuni 4. augustini. Mees ei lahkunud õigeaegselt ja viibis Eesti Vabariigis seadusliku aluseta alates. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 7 päeva jooksul.

12. augustil viis Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnik läbi illegaalimenetluse 1979. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes, kes viibis 10 kalendripäeva Eestis seadusliku aluseta. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 7 päeva jooksul.

IDA PREFEKTUUR


Lääne-Virumaa

Olulisi sündmusi pole registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

12. augustil lõi Narvas Rakvere tn asuvas meelelahutusasutuses tundmatu mees 27-aastast meest.

12. augustil lõi 31-aastane mees Narvas Puškini tn maja juures 75-aastast naabrit, tekitades eakale mehele füüsilist valu. Lööja viidi politseijaoskonda.

12. augustil lõi Kohtla-Järvel Pärna tn korteris juhututtav, 29-aastane mees, 21-aastast naist. Mees on kahtlustavana kinni peetud.

12. augustil peksis Kohtla-Järvel Pärna tn korteris 46-aastane mees oma 34-aastast abikaasat. Mees on kahtlustavana kinni peetud.

12. augustil tungis Kohtla-Järvel Järveküla teel 60-aastane mees sisse naabri, 35-aastase naise koju, tuli naisele kallale ja lõi ühe korra noaga pöidlasse. Politseinikud pidasid mehe kahlustavana kinni ja viisid politseijaoskonda.

12. augustil lõi Narvas Kanepi tn 60-aastane mees oma 54-aastast õde. Mees on kahlustavana kinni peetud.

Vargus

13. augustil pidasid politseinikud kinni veidi pärast südaööd Jõhvis Sompa tänaval 26-aastast ja 29-aastast meest, kellel oli kaasas Sompa tn asuvast hoonest varastatud tööriistad. Kahju suurus on täpsustamisel.

Arvutikelmus

Eile teatati politseile, et 61-aastane naine avastas, et tema pangakaardiga, mille naine oli 10. augustil unustanud Narva Fama tn asuvasse kaubanduskeskusesse, on samal päeval makstud interneti teel teenuste eest 201 eurot.

Juhtum piiril
12. augustil kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel sõiduautoga saabunud 1950. aastal sündinud Ameerika Ühendriikide kodanikku. Mees oli juba ära kasutanud Schengeni alal viibimiseks lubatud 90 kalendripäeva. Talle väljastati sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

12. augustil sai politsei teate, et Paides lõhuti ekskavaatori kütusepaagi kork ja paagist varastati diiselkütust. Varguse ja lõhkumisega tekitati kahju ligi 250 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. augustil sai politsei teate, et Vändras tõukas 29-aastane mees 44-aastast meest, kes sai viga.

Looma julm kohtlemine

12. augustil alustati kriminaalmenetlus selles, et Põhja-Pärnumaa vallas hukkus tulistamise tagajärjel koer.

Saaremaa

Töötervishoiu- ja tööohutusnõuete eiramine, kui sellega on ettevaatamatusest tekitatud inimesele raske tervisekahjustus või põhjustatud inimese surm

11. augustil sai politsei teate, et Saaremaa vallas jäid puidutöökojas töötava 26-aastase mehe sõrmed nelikanthöövli vahele ja ta sai raske tervisekahjustuse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 12. augustil lõid kaks meest Elva vallas Uderna külas 33-aastast tuttavat meest. Kannatanu pöördus esmaabiks haiglasse. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Valgamaa

Vargus

12. augustil avastati, et Valgas Turu tänava korterist on varastatud Philipsi teler. Kahju on 832 eurot. .

Juhtumid piiril

12. augustil kella 16 paiku kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis 22-aastast Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kel puudus seaduslik alus Eestisse sisenemiseks. Kuna piiripunkti saabunud mehe viisa oli kehtetu, vormistati talle riiki sisenemise keeld ning ta saadeti tagasi Venemaale.

12. augustil avastasid piirivalvurid Võrumaal Setomaa valla piiriäärsel alal ühe inimese liikumise. Sündmuskohale reageerinud piirivalvepatrull pidas piiriribal liikunud 29-aastase eestlase kinni. Naine toimetati Värska kordonisse, kus talle määrati rikkumise eest 80-eurone rahatrahv.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.