Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2019-08-01 08:15:13)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 82 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 49 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine, 33 vargust (neli eluruumidest; kaks sõidukitest). Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati 12 alkoholi- ja kaks narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 360 väärtegu.

Eestist saadeti välja üks inimene. Tuvastati üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

30. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuvas korteris ründas 64-aastane mees oma elukaaslast, 61-aastast naist noaga. Politseinikud pidasid mehe kinni ja toimetasid jaoskonda.

30. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Kolde puiesteel kasutas 31-aastane mees 45-aastase ja 41-aastase mehe suhtes pipragaasi. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

30. juulil teatati, et F.R. Faehlmanni tänaval asuva maja hoobis tungis 35-aastane mees kallale oma elukaaslasele, 29-aastasele naisele. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ähvardamine

30. juulil teatati, et Mustamäel J. Sütiste teel asuvas korteris ähvardas 25-aastane mees omale tuttavat 45-aastast naist noaga. Politseinikud pidasid mehe kinni ja toimetasid jaoskonda.

Harjumaa

Vargused

30. juulil teatati, et Laagri alevikus asuvast majast on varastatud sülearvuti, mobiiltelefon ja rahakott dokumentidega. Kahju on umbes 500 eurot.

30. juulil teatati, et Maardu linnas tekitas tüli käigus 26-aastane mees omale tuttavale 19-aastasele naisele füüsilist valu. Konflkti juures viibis ka alaealine laps. Politseinikud toimetasid mehe jaoskonda.

Juhtumid piiril

30. juulil koostas Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnik vabatahtliku ettekirjutuse Eestist lahkumiseks 1954. aastal sündinud Colombia Vabariigi kodanikule, kes viibis Schengeni riikide territooriumil kümme päeva seadusliku aluseta, kõik päevad Eestis.

30. juulil kontrollis Põhja prefektuuri Tallinna kordoni patrull Muuga sadamas Vuosaarest saabunud Suurbritannia registreerimisnumbritega kaubikut Mercedes-Benz, mida juhtis 1980. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik. Mees esitas ametnikele Suurbritannia reisidokumendi, Suurbritannia elamisloa kaardi ja Valgevene Vabariigi juhiloa, mis oli võltsimistunnustega. Kohale kutsutud dokumendiekspert tunnistas juhiloa täielikuks võltsinguks. Mees peeti kinni ning toimetati Kesklinna politseijaoskonna arestikambrisse, mootorsõiduk teisaldati Lääne-Harju politseijaoskonda.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

30. juulil avastati, et Jõgeva linnas Rohu tänaval kortermaja keldrist on varastatud musta värvi lillade lilleõitega jalgratas Scott Voltage. Kahju on umbes 250 eurot.

Tartumaa

Vargused

Politseile laekus teade, et 27. juulil varastati Tartus J. Hurda tänaval bussipeatusest sinna unustatud mobiiltelefon iPhone. Kahju on umbes 400 eurot.

28. juulil avastati, et Tartus Pikal tänaval on sisse murtud korterisse ning varastatud kuldehteid ja sularaha. Kahju on umbes 2400 eurot.

29. juulil avastati, et Tartus Võru tänavalt on arvatavalt viimase nädala vältel varastatud tumerohelist värvi 1991. aasta BMW registreerimisnumbriga 520 TEC. Juhtumi asjaolud on selgitamisel.

Viljandimaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 27. juulil varastati Viljandi vallas Kivilõppe külas sadamast mobiiltelefon Samsung Galaxy. Kahju on umbes 850 eurot.

Juhtum piiril

31. juulil pidasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel kinni Kashastani Vabariigi kodaniku, 51-aastase mehe, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 31 kalendripäeva seadusliku aluseta, neist ühe päeva Eesti Vabariigis. Õigusrikkujat karistati rahatrahviga ning talle kohaldati kaheks aastaks sissesõidukeeld.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kelmus

Eile teatati politseile, et 26. juunil tellis Tamsalu elanik internetiportaalist mobiiltelefoni maksumusega 300 eurot, kuid pole telefoni kätte saanud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

30. juulil tuli Lüganuse vallas 56-aastane mees kallale 66-aastasele mehele, tekitades talle valu ja kehavigastusi.

Asja rikkumine ja hävitamine

30. juulil toimus Kohtla-Järvel Järve linnaosas Endla tänaval garaažibokside põleng. Põlengus hävisid sõiduauto Mercedes, valuvelgedel talverehvid ja tööriistade komplekt. Esialgne kahju on 8950 eurot.

Juhtumid piiril
30. juulil kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestist väljumisel 1961. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kontrollimisel selgus, et naine viibis Schengeni riikide territooriumil seadusliku aluseta 15 päeva, millest ühe päeva Eestis. Välismaalasele määrati rahatrahv ja ta lubati Venemaa Föderatsiooni.

30. juulil väljastati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja määrati rahatrahv 1973. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikule, kuna mees viibis Eestis seadusliku aluseta 34 päeva.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

29. juulil sai politsei teate, et Pärnus Ranna puiesteel varastati lukustatud jalgratas Ultra Sport. Vargusega tekitati varalist kahju 1000 eurot.

30. juulil alustati kriminaalmenetlus selles, et nädalavahetusel varastati Pärnus Kitse tänaval rattaluku läbilõikamise teel jalgratas Scott. Vargusega tekitati varalist kahju 450 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.