Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2019-07-24 21:32:11)

 

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeva jooksul 80 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 38 varavastast kuritegu, sealhulgas 24 vargust. Registreeriti kaheksa inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaheksa inimest. Tabati 10 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 357.

Piirilt väljastati neli sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

22. juulil teatati, et Kesklinnas Rävala puiesteel löödi 28-aastast meest, tekitades talle füüsilist valu. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

22. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Tehnika tänaval ründas 44-aastane naine 34-aastast meest, tekitades talle kehavigastusi.

22. juulil teatati, et Lasnamäel Peterburi teel lõi 25-aastane mees oma elukaaslast, 30-aastast naist, tekitades talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid ründaja kinni ja viisid jaoskonda.

22. juulil teatati, et Mustamäel Retke teel lõi 45-aastane mees oma elukaaslast, 35-aastast naist, tekitades talle kehavigastusi. Ründaja oli alkoholijoobes. Politseinikud pidasid ründaja kinni ja viisid jaoskonda.

22. juulil teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval lõi 38-aastane mees talle tuttavat 40-aastast naist, tekitades talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid ründaja kinni ja viisid jaoskonda.

Juhtumid piiril

22. juulil pidasid piirivalvurid Tallinna lennujaamas kinni 1969. aastal sündinud Ukraina kodaniku, kes saabus lennuga Kiievist. Mehel puudusid asjakohased dokumendid ja piisavad elatusvahendid reisi eesmärgi õigustamiseks. Talle koostati sisenemiskeeld ning kuni tagasilennuni viibib ta lennujaama Non-Schengeni alal.

23. juulil pidasid piirivalvurid Tallinna lennujaamas kinni 1993. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodaniku, kes saabus lennuga Moskvast. Mehel puudusid asjakohased dokumendid reisi eesmärgi õigustamiseks. Talle koostati sisenemiskeeld ning kuni tagasilennuni viibib ta lennujaama Non-Schengeni alal.

23. juulil pidasid piirivalvurid Tallinna lennujaamas kinni 1986. aastal sündinud Korea Vabariigi kodaniku, kes saabus lennuga Moskvast. Mehel puudusid asjakohased dokumendid reisi eesmärgi õigustamiseks. Talle koostati sisenemiskeeld ning kuni tagasilennuni viibib ta lennujaama Non-Schengeni alal.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Vargused
23. juulil varastati Narvas Kreenholmi tänaval asuva kortermaja juurest jalgratas Scott väärtusega 300 eurot.

Politseile laekus teade, et 21. juulil varastati Narvas Rakvere tänaval asuvast ööklubist mobiiltelefon iPhon 8 pluss maksumusega 750 eurot.

Ähvardus
23. juulil ähvardas Kiviõlis Heina tänaval 51-aastane mees tapmisega oma ema. Mees peeti kahtlustatavana kinni.

Juhtum piiril
23. juulil kontrollisid piirivalvurid Narva raudtee piiripunktis reisirongiga saabunud 1995. aastal sündinud Iisraeli kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid ja piisavad elatusvahendid reisi eesmärgi õigustamiseks. Mehele koostati sisenemiskeeld ning suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Ähvardamine

23. juulil sai politsei väljakutse Tartus Vaksali tänavale, kus 64-aastane mees ähvardas noaga oma 46-aastasele elukaaslasele viga teha. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning viis ta esialgu kainenema.

Võrumaa

23. juulil sai politsei väljakutse Setomaa vallas Määsovitsa külas maja juurde, kus ühise alkoholi tarvitamise käigus ründas 67-aastane mees noaga 63-aastast meest, kes sai viga. Arstiabi saanuna viidi kannatanu kainenema ning lööja peeti kuriteos kahtlustatavana kinni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

23. juulil sai politsei teate, et Pärnus Riia maanteel asuvas kaupluses üritas varem sarnaste kuritegude eest karistatud 31-aastane mees lahkuda kauba eest tasumata. Tegu jäi lõpule viimata, sest poe töötajad pidasid mehe kinni ja andsid ta üle politseile.

24. juulil sai politsei teate, et Pärnus sildunud kaatrilt varastati radar Raymarine. Vargusega tekitati kahju ligi 2000 eurot.

Saaremaa

Vargus

22. juulil sai politsei teate, et varem sarnaste kuritegude eest karistatud 63-aastane mees varastas Kuressaares Kihelkonna maanteel asuvast kauplusest erinevaid tooteid, sealhulgas alkoholi.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.


Allikas: PPA pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.