Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2019-07-11 08:41:20)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 92 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kaks avaliku korra rasket rikkumist ja 37 varavastast kuritegu, sealhulgas 19 vargust (neli eluruumidest ja üks sõidukist). Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati 12 alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 280 väärtegu.

Piirilt väljastati kuus sisenemiskeeldu ning registreeriti kaks Schengeni viisaeeskirjade rikkumist.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

9. juulil teatati, et Lasnamäel Kihnu tänaval ründas 65-aastane mees 25-aastast naist, tekitades talle füüsilist valu. Politseinikud pidasid ründaja kinni ja viisid jaoskonda.

9. juulil teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval korteris lõi 34-aastane mees oma elukaaslast, 34-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni ja viisid jaoskonda.

9. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Uus-Maleva tänaval korteris lõi 58-aastane mees talle tuttavat 57-aastast naist, tekitades talle füüsilist valu. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Juhtumid piiril

9. juulil teatati, et piirivalvurid pidasid Tallinna lennujaamas kinni 1998. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodaniku, kes saabus lennuga Moskvast. Mehel puudusid asjakohased dokumendid ja piisavad elatusvahendid reisi eesmärgi õigustamiseks. Mehe viisa tunnistati kehtetuks, talle koostati sisenemiskeeld ning ta lahkus lennuga.

9. juulil teatati, et piirivalvurid pidasid Tallinna lennujaamas kinni 1983. aastal sündinud Ukraina kodaniku, kes saabus lennuga Kiievist. Mehel puudusid asjakohased dokumendid reisi eesmärgi õigustamiseks. Talle koostati sisenemiskeeld ning kuni sobiva lennu väljumiseni paigutati ta Non-Schengeni alale.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehalised väärkohtlemised

Politseile laekus teade, et 6. juuli õhtul peksis 25-aastane mees Kanepi vallas korteris 58-aastast meest, kes sai viga. Üksikasju selgitatakse kriminaalmenetluses.

9. juuli hommikul sai politsei väljakutse Põlva valda Mooste alevikku korterisse, kus seltskond mehi läksid ühise alkoholi tarbimise käigus kaklema. Raskelt viga saanud 65-aastane mees anti meedikute hoole alla. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavatena kinni 42-aastase ja 47-aastase mehe. Üksikasjad on selgitamisel.

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

Politseile laekus teade, et 6. juuli öösel ründas seni tuvastamata mees Tartus Ülikooli tänaval 27-aastast meest, kes sai viga.

Politseisse pöördus 23-aastane mees, kelle sõnul lõi seni tuvastamata mees teda 9. juuli öösel Tartus Ringtee tänaval nii, et mees sai viga ja vajas arstiabi. Lööja isik on selgitamisel.

Arvutikelmus

Politseile laekus teade, et juuni lõpus võeti ühe tartlase pangakontolt tema teadmata Eestis erinevatest pangaautomaatidest välja sularaha ning seda ajal, mil mees oli välismaal ja pangakaart oli väidetavasti tema käies. Kahju on 1080 eurot.

Kelmus

Politseile laekus teade, et juuni lõpus peteti ühelt tartlaselt interneti teel välja mängukonsool Nintendo ja sülearvuti Lenovo. Kahju on umbes 725 eurot.

Asja omavoliline kasutamine

Politseile laekus teade, et 7. juulil võttis 17-aastane noormees Elva vallas omaniku loata kasutada tolle lukustamata sõiduauto, millel võtmed rippusid ees ning sõitis sellega piirkonnas ringi, kuni rihtis Elvas lillepostamendi ja prügikasti. Kahju on selgitamisel.

Juhtum piiril

9. juuli hommikul avastasid piirivalvurid Saatse piiripunkti juures ja suunaga piiri poole liikumast naise, kes tundus olevat eksinud. Piirivalvurid tegid naisega juttu, ent tolle vastused olid ebamäärased ning näis, et ta ei saa aru, kuhu ja miks liigub. Piirivalvurid võtsid ühendust lähima pansionaadiga ning selguski, et nende erihoolt vajav patsient on sealt ekslema läinud. Abivajav naine viidi tagasi pansionaati


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Surma põhjustamine ettevaatamatusest

9. juulil leiti Haljala alevikus 6-aastase poisi surnukeha. Lapse surma põhjuseid selgitab ekspertiis. Juhtunu täpsemate asjaolude selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

9. juulil lõi 25-aastane mees Kohtla-Järvel Põhja alleel 62-aastast meest metallist esemega. Meedikud osutasid kannatanule esmaabi. Politseinikud pidasid kahtlustatava kinni.

9. juulil teatati, et Narvas Kangelaste tänaval tungiti kallale 26-aastasele mehele.

9. juulil teatati, et Narvas Tallinna maanteel lõi 20-aastane mees 19-aastast noormeest. Politsei pidas kahtlustatava kinni.

Juhtumid piiril

8. juulil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1972. aastal sündinud Ukraina kodanik, kes andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning mees saadeti tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

9. juulil sai politsei teate, et Türi vallas siseneti ukseluku lõhkumise teel eluhoonesse ja varastati elektrilisi tööriistu, nende hulgas võsalõikur, murutrimmer ja mootorsaag. Vargusega tekitati kahju ligi 1700 eurot.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

9. juulil sai politsei teate, et Haapsalus lõi seni tuvastamata isik 66-aastast meest, kes sai viga.

Vargus

8. juulil sai politsei teate, et Haapsalus Tamme tänaval varastati jalgrattahoidlast lukustamata jalgratas Classic Avenue. Vargusega tekitati kahju ligi 350 eurot.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

9. juulil sai politsei teate, et Saaremaa vallas lõi 46-aastane mees oma 49-aastast elukaaslast.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab infot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.