Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi eelinfo (2019-06-25 09:06:22)

Teisipäev, 25. juuni

Teisipäevast, 25. juunist on saadaval RMK uus mobiilirakendus, mis muudab looduse nautimine, matkamise, telkimise ja lõkke tegemine mugavaks ning turvaliseks. Rakenduse saab tasuta alla laadid Google Play'st ja App Store'st. Lisainfo:

Kolmapäev, 26. juuni

Kolmapäeval, 26. juunil osaleb keskkonnaminister Rene Kokk Luxembourgis Euroopa Liidu keskkonnanõukogu istungil. Päevakorras on Euroopa Parlamendi ja Nõukogu määrus vee taaskasutuse miinimumnõuete kohta, keskkonnapoliitika rakendamise läbivaatamine ning järeldused Euroopa Liidu keskkonnasäästlike kemikaalide poliitika strateegia kohta.


Neljapäev, 27. juuni

Neljapäeval, 27. juunil kell 13 toimub KIKi Tallinna kontoris (Narva mnt 7a) soojamajanduse taotlusvoorude infopäev. Taotlusvoorudest toetame kaugkütte soojustorustike renoveerimist ja täiendavate ühenduste loomist, kaugküttekatelde renoveerimist ning uue kaugküttesüsteemi rajamist. Taotluste esitamise tähtaeg on 13. september 2019 kell 17. Toetust jagatakse Euroopa Liidus Ühtekuuluvusfondi vahenditest ja meetme töötas välja Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium. Lisainfo ja infopäevale registreerumine KIKi kodulehel siin.

Neljapäeval, 27. juunil alustabEesti Loodusmuuseumi Suvemuuseum. Uudishimulikele 5-10-aastastele loodusesõpradele mõeldud Suvemuuseum toimub 27. juunist 22. augustini neljapäeviti kell 12-14. Igal toimumiskorral on erinev teema ning kahe tunni sisse mahub mitmeid mängulisi tegevusi, mis käsitletavat teemat avavad. Sel aastal räägime igal kokkusaamisel lähemalt ühe teadlase tööst ja uurimisvaldkonnast. Lisainfo: www.loodusmuuseum.ee

Laupäev, 29. juuni

Laupäeval, 29. juunil kella 10-14 toimub RMK Ristna külastuskeskuses Hiiumaal metsikuid lilli tutvustav metsalillepäev. Lisainfo SIIT



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.