Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2019-06-22 08:55:46)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 86 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 25 varavastast kuritegu, sealhulgas 18 vargust. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada kolm inimest. Tabati kaheksa alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 297 väärtegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja üks inimene. Tuvastati üks piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Liikluses hukkunu

20. juunil teatati, et 10. juunil Tallinnas Punasel tänaval juhtunud liiklusõnnetuse käigus ülekäigurajal keelava fooritulega sõiduteed ületanud ning sõiduautolt löögi saanud 81-aastane jalakäija (naine) suri haiglas saadud vigastustesse.

Kehalised väärkohtlemised

20. juunil teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval toimus konflikt 18-aastase naise, 24-aastase mehe ja 31-aastase mehe vahel, mille käigus said 24-aastane mees ja 31-aastane mees kehavigastusi. Kõik kolm osapoolt olid alkoholijoobes. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

20. juunil teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval korteris ründas 30-aastane mees talle tuttavat 21-aastast naist. Ründaja lahkus sündmuskohalt enne politseinike saabumist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

20. juunil teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval korteris toimus konflikt 44-aastase mehe ja talle tuttava 40-aastase naise vahel. Mõlemad osapooled said konflikti käigus kehavigastusi.

Vargus

20. juunil teatati, et Nõmmel Viljandi maanteel varastati kaks murutraktorit. Vargusega tekitatud kahju on 4000 eurot.

Harjumaa

Avaliku korra raske rikkumine ja vägivald võimuesindaja vastu

20. juunil teatati, et Maardus Avaral tänaval vehkis 45-aastane mees noaga teisi isikuid häirival ja ähvardaval moel. Ähvardajaga samas seltskonnas viibinud 42-aastane naine viskas sündmusele reageerinud politseinikku klaasist pudeliga, tekitades talle kehavigastusi. Noaga vehkinud mees peeti kinni kahtlustatuna avaliku korra raskes rikkumises; politseinikku rünnanud naine peeti kinni kahtlustatuna vägivallas võimuesindaja vastu.

Kehaline väärkohtlemine

20. juunil teatati, et Lääne-Harju vallas Rummu alevikus korteris ründas 40-aastane naine talle tuttavat 58-aastast meest, tekitades talle kehavigastuse. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Ründaja lahkus sündmuspaigalt enne politseinike saabumist.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

19. juunil teatati politseile, et Põltsamaa vallas Kaavere külas varastati talumaja esikust Stihli mootorsaag ja õuelt halli värvi muruniiduk. Vargusega tekitatud kahju on 460 eurot.

Kelmus

Politseile laekus teade, et 17. juuni pealelõunal saabus Põltsamaal elava eaka proua ukse taha üks vene keelt kõnelev naine ning sokutas talle haleda jutu saatel rõivaid müügiks. Vanaproual hakkas kaupa pakkuvast naisest kahju ning ta andis nende riiete eest naisele 35 eurot sularaha. Ukse taha saabunud jultunud riidemüüja võttis vanaproualt hilpude eest tasuks veel kolm kullast sõrmust, lambavillast padja, käekoti ning pangaarvelt lisaks 80-eurot. Saanud kätte soovitud tasu mõne riideeseme eest, lahkus võõras naine eaka proua juurest. Mõned päevad hiljem mõistis vanaproua, et on petta saanud ning pöördus abi saamiseks politseisse. Juhtunu üksikasju ning vanaprouat tüssanud naist selgitab politsei kriminaaluurimises. Kel on infot võimaliku kelmi kohta või on sarnase pettuse ohvriks langenud, palutakse sellest kohalikule politseile teada anda.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 12. juunil lõi 35-aastane mees Tartus Muru tänava korteris 34-aastast elukaaslast.

Juhtumid piiril

20. juunil kella 14.30 paiku kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis 66-aastast Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kel puudusid sobivad dokumendid põhjendamaks oma reisi eesmärki ja tingimusi. Tal tõkestati Eestisse sisenemine, talle väljastati sisenemiskeeld ning ta suunati tagasi Venemaale.

20. juuni õhtul kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis riiki siseneda soovinud 49-aastast Valgevene kodanikku, kel ei olnud kehtivat viisat. Mehele tehti ettekirjutus Eestist lahkumiseks, talle väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaale

20. juunil viisid Lõuna prefektuuri piiriametnikud koostöös tolliametnikega Võru- ja Põlvamaal läbi kontrollreidi ennetamaks, avastamaks ning tõkestamaks Eesti ja Vene riigipiiri ebaseadusliku ületuse teel salakauba toimetamist riiki. Samuti teostati reidi ajal kontrolli dokumendi kaasas kandmise kohustuse täitmise, võltsitud dokumentide ja teisele isikule kuuluvate dokumentide kasutamise üle ning teostati liiklusjärelvalvet, et tuvastada alkoholijoobes juhte, tagada liiklusohutust ja avalikku korda. Kokku kontrolliti piiriäärsel alal 135 sõidukit ja 233 isikut ning avastati üks alkoholi tarvitamise tunnustega juht, üks tehnoülevaatuseta ning üks liikluskindlustuseta sõiduk.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Ähvardamine

20. juunil teatati, et Väike-Maarja vallas on alates 23. maist 56-aastane mees korduvalt ähvardanud vägivallaga 35-aastast meest.

Kehaline väärkohtlemine

20. juunil teatati, et Rakvere linnas Kastani puiesteel tungis 43-aastane mees kallale 16-aastasele noormehele.

Vargus

20. juunil teatati, et Simuna alevikus tungiti sisse kauplusesse ning varastati ligi 300 pakki sigarette. Esialgne kahjusumma on 2000 eurot.

Ida-Virumaa

Ähvardamine

20. juunil teatati, et Narvas A. Puškini tänaval ähvardas 45-aastane mees oma 45-aastast elukaaslast tapmisega. Politseinikud pidasid kahtlustatava kinni.

Kehalised väärkohtlemised

20. juunil teatati, et Kohtla-Järvel Ehitajate tänaval tungis 40-aastane mees kallale oma 73-aastasele emale. Politseinikud pidasid kahtlustatava kinni.

20. juunil teatati, et Narvas Rakvere tänaval löödi 15-aastast noormeest.

Juhtum piiril

20. juunil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1959. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning mees saadeti tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

20. juunil sai politsei teate, et Järva-Jaani alevis tungisid seni tuvastamata isikud ukseklaasi lõhkumise teel tanklasse ja varastasid sigarette. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Vargus

20. juunil sai politsei teate, et Järlepa külas varastati kortermaja lukustatud keldriboksist alkoholi ja lauaarvuti. Vargusega tekitati kahju ligi 520 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.