Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinnas käib politseioperatsioon tulistaja tabamiseks. Tulistaja tabatud, mees laskis end maha (2019-06-21 08:18:10)


Täiendatud kell 15.15:
Politseinikud kontrollisid  kella 14.30 paiku inimestelt tulnud vihje põhjal Nabalas asuva bussipeatust, kus võis asuda öösel Tallinnas Telliskivi tänaval kaht taksojuhti tulistanud 30-aastane Raivo. Politseinike kohale jõudes istus otsitav mees bussipeatuses ja võttis politseinikke märgates välja relva. 30-aastane mees suunas relva enda pea sunnas ning lasi ennast maha.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade

___________________________________________________
Täna öösel kella 3 ajal teatati häirekeskusele, et Tallinnas Telliskivi tänaval tulistati kahte taksojuhti. Käivitatud on suuremahuline politseioperatsioon tulistaja tabamiseks.

Täna öösel kella 3 ajal teatati häirekeskusele, et Tallinnas Telliskivi tänaval Loomelinnaku ees tulistati kahte taksojuhti. Viga saanud mehed viidi haiglasse, kellest üks, 32-aastane mees, suri saadud vigastustesse haiglas. Teine taksojuht on üliraskes seisus. Käivitatud on suuremahuline politseioperatsioon tulistaja tabamiseks.

Põhja prefektuuri operatiivjuht Janek Laaneväli sõnab, et Telliskivi tänav on hetkel liiklemiseks suletud. "Politseioperatsiooni on kaasatud suured politseijõud, kes töötavad sündmuskohal, et selgitada juhtunu asjaolusid. Samuti on väljas hulk politseinikke, kes kontrollivad piirkonda. Teeme kõik endast oleneva, et tulistaja kiiresti tabada," sõnas operatiivjuht.

Alustatud kriminaalmenetlust juhtiva Põhja Ringkonnaprokuratuuri vanemprokuröri Katrin Pärtlase sõnul viiakse kriminaalmenetlust läbi mõrvakatse paragrahvi alusel. "Võime juba esialgse info pinnalt kinnitada, et pärast kahtlustatava tabamist, taotleb prokuratuur tulistaja vahi alla võtmist," lisas prokurör Pärtlas.

Palume kõikidel inimestel, kel on sündmuse kohta infot, anda sellest teada häirekeskusele telefoninumbril 112 või kirjutada pohja.isikuvihje@politsei.ee.

Anname lisainfot esimesel võimalusel.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.