Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu laulupidu ja võidupüha paraad toovad linna liiklusmuudatusi (2019-06-18 08:43:42)

Saabuv laulupidu ja võidupüha paraad toovad linna liikluskorraldusse muudatusi
.

22. juunil kell 8.00 - 15.00 suletakse liikluseks Vabaduse puiestee Uueturu tn ja Raekoja platsi vahelises lõigus. Alates kella 15st tänava sulgemine laieneb - liiklusele suletakse Vabaduse puiestee Uueturu ja Laia tänava vaheline lõik (Laia tn ristmik on avatud). See lõik jääb suletuks kuni 23.06. kella 15ni. Samal ajal on suletud ka Magistri tänava parkla.

Alates 22.06. kella 19st kuni 23.06. kella 15ni lisandub eelnevale sulgemisele veel Vabaduse puiestee Riia ja Uueturu tn vaheline lõik. Sellega seoses ei pääse ka Turuhoone parklasse. Kaubamaja-poolne liiklussuund muudetakse kahesuunaliseks ning avatud on sisse- ja väljapääs kaubamaja parklasse.
Ümbersõiduks saab kasutada Narva mnt - Vene tn - Vabadussild.

Laulupeorongkäik kulgeb marsruudil Vabaduse pst - Lai - Jakobi -Kreutzwaldi - Tuglase tn. Rongkäik algab kell 15.30 Kaarsilla juurest ja eeldatavalt jõuab lauluväljakule kella 18ks. Suurematel ristmikel kasutatakse liikluse reguleerijaid ja julgestajaid. Niipea kui rongkäik möödub, avatakse järjest tänavalõike alates Laiast tänavast kuni Tuglase tänavani.
Rongkäigu toimumise ajal ei pääse sõidukid liiklema Tallinna suunal. Tallinna poolt tulijatel tuleb liikuda Kreutzwaldi -Tuglase - Vaksali tn ja sealt edasi kesklinna suunas Kuperjanovi -Pepleri. Üle 15 m sõidukitel palutakse liikuda Kreutzwaldi -Tuglase - Betooni - Ravila - Ilmatsalu - Puusepa tn.
Linnast Tallinna suunas väljujatel palutakse sõita Riia tn kaudu.
Supilinnast sisse- ja väljapääsuks saab kasutada Herne, Oa ja Emajõe tänavat. Südalinna juurdepääs on Ülikooli tänavalt ja väljapääs Lossi tänava kaudu.

Bussiliiklus

Linnaliinibusside liiklus on ümber suunatud Narva maantee kaudu. Bussid 6, 8 ja 22 sõidavad linnast väljuval suunal marsruudil Võidu sild - Narva mnt - Ujula - Sauna - Kroonuaia jne. Buss nr 16 sõidab Raatuse - Narva mnt (paremale) - Ujula - Sauna - Kroonuaia jne. Kõik bussid peatuvad Kivi ja Meltsiveski peatustes.
Kesklinna suunas sõidavad bussid 6, 8, 16 ja 21 Lai - Vabadussild -Narva mnt ning peatuvad Vene ja Atlantise peatuses. Bussidel jääb läbimata Vabaduse pst, Raeplatsi ning Palmihoone peatus Vabaduse puiesteel. Ajutine Palmihoone peatus kesklinna suunas asub Laial tänaval botaanikaaia vastas.

Tähtvere suunas sõitev bussiliin nr 6 peatub ka Tasku keskuse ees Soola peatuses.

Bussiliiklus rongkäigu ajal.
Bussiliin nr 6 teenindab kl 15.30 - 18.00 lauluväljaku parklani (Kroonuaia - Herne) - sinna on rajatud ajutine bussipeatus ning sealt pöördub buss läbi Herne - Kartuli - Oa tänava linna tagasi.
Bussiliin nr 8 teeb viimase väljumise Turu peatusest kell 14.57 ja kell 16.08 enam ei välju.


Liikluskorralduse eest vastutab Ramudden OÜ, Reimo Berg (tel 5871 2000, e-post: reimo.berg@ramudden.ee).

 
Allikas: Tartu uudised

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.