Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 25. nädala eelinfo (2019-06-17 07:41:00)

Esmaspäev, 17. juuni

· Kell 9.00 on oodatud ajakirjanikud Keskkonnaagentuuri (Mustamäe tee 33, I korruse saal) hommikuseminarile, kus tutvustatakse värskeid seiretulemusi, antakse ülevaade keskkonnaseisundi hetkeolukorrast ja tuuakse välja kriitilised tegurid ning trendid. Täpsem päevakava ja esinejate teemad: https://www.keskkonnaagentuur.ee/sites/default/files/
seirehommik2019.pdf



· Kell 12:30-16:00 on keskkonnaministeeriumis metsanduse arengukava juhtkogu vahekohtumine, et kinnitada huvirühmade arutelude tulemused ehk alusmaterjal arengustsenaariumite kirjutamiseks, arengustsenaariumite kirjutamise protsess ning arengustsenaariumite suunad. Kohtumisel tutvustatakse ka paralleelselt toimuvat "Eesti 2035" strateegia koostamist.

· 17 - 18. juunini on Soomaal (Mart Saare majamuuseumis Hüpassaares) noore looduskaitsja seminar. Noored teevad heakorratöid Oksa kõrtsi mantelkorstna säilimiseks, õpivad meisterdama õnge ja püüavad kala, teevad ööretke rabas, meisterdavad putukahotelle ja mängivad maastikumängu.

Neljapäev, 20. juuni

· Soomaa rahvuspargis on seminar "Riisa veemõõdupost 95". Seminar algab kell 10:00 rahvuspargi keskuses Kõrtsi-Tõramaal ja jätkub kell 14:00 aktiivtegevustega Riisa veemõõduposti juures. Lisainfo: https://www.kaitsealad.ee/est/2006-seminar-riisa-
veemoodupost-95

Reede, 21. juuni

· Kell 13 on Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) korraline nõukogu koosolek.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.