Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Televisioonis algab saatesari eesti toidust (2007-01-12 02:26:27)

Eesti Televisioon alustab reedel, 12. jaanuaril koostöös Eesti Põllumajandus-Kaubanduskojaga (EPKK) publitsistikasaadete sarja "Jätku leiba!", mis toob ekraanile eesti toidu valmistamise, müügi ja söömisharjumuste tagamaad. Saated on eetris alates 12. jaanuarist reedeti kell 18.15, kordus teisipäeviti kell 12.10.

Saatesarja avab Aasta Ema 2005 ja mulgi kultuurielu eestvedaja Alli Laande poeskäik. Saame teada, millised on suure pere ostueelistused ja kui palju maksab toidukorv.

Saadetes pakutakse lahendusi, kuidas toiduvalikut mitmekesistada ning teha nii, et poodides ja toitlustuskohtades oleks rohkem eesti toitu ja toiduaineid saada. Põllumajandusministeeriumi ja põllumajandus-kaubanduskoja esindajad, hulgimüüjad ja ettevõtjad arutlevad, kuidas eksportida eesti toitu teistesse riikidesse.

Saadetes võrreldakse eesti ja välismaist toidukaupa, käsitletakse kõiki Eesti toiduainetööstuse valdkondi, sordiaretust ja teadust. Portreteeritakse tuntumate toodete retseptide autoreid ja rahvusköökide kokki. Vaatajad saavad teada, mille põhjal valivad suured toidukaubaketid kaupa ja millised on väiketootjate võimalused neisse pääseda. Käsitletakse eesti toidu mõju tööhõivele ja kultuurile.

Saatesarja tootmist rahastab Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda eesti toidu arengukava raames. Autor ja saatejuht on Ragnar Kond, rezhissöör ja produtsent Hendrik Reindla. Saatesarja toodab OÜ Meediatee.


Allikas: EPKK 11.01.2007 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.