Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Valmis film eesti toidust (2007-01-10 20:37:12)


Neljapäeval, 11. jaanuaril kell 13 esitleb Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda riikliku arengukava Eesti Toit raames valminud toiduteemalist õppe- ja promotsioonifilmi. Filmi tootis OÜ Allfilm, kes sai filmi tootmise õiguse eelmise aasta kevadel korraldatud konkursil. Filmi esitlusel osaleb põllumajandusministeeriumi abiminister Rain Vändre.

OÜ Allfilm on rohkem kui 10 aasta jooksul tootnud väga erinevaid mängu-, dokumentaal-, reklaam- ja õppefilme. Stuudio toodangut on auhinnatud väga erinevate rahvusvaheliste ja kodumaiste auhindadega. Viimati sai Allfilmi mängufilmi “Ruudi” peaosatäitja parima näitleja preemia 23. Moskva rahvusvahelisel laste- ja noortefilmide festivalil. Seega on tegemist kogenud filmitegijatega ja nende tehtud toiduteemaline õppefilm toob need kogemused ka Eesti koolilasteni.

Õppefilm “Eesti Toit” on lustakas ja humoorikas lugu kahest linnapoisist Marvost ja Tarvost, kes suvel lähevad külla oma vanavanematele ja saavad teada, kustkohast on pärit, millest koosneb ja kuidas tehakse head eesti toitu.

Lisaks tootis Allfilm ka eesti toitu ja toiduainetööstust tutvustava promotsioonifilmi. Film on tõlgitud vene, saksa, prantsuse ja inglise keelde.

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda saadab õppefilmid kõikidele - nii eesti kui ka venekeelsetele koolidele.


Allikas: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja 10.01.2007 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.