Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinnas toimuv rahvusvahelinemerepäästekonverents keskendub innovatsioonile merepäästes (2019-05-14 08:52:44)


Tänasest kuni 16. maini toimub Tallinnas Hilton Tallinn Park hotellis rahvusvaheline merepäästekonverents, kus keskendutakse innovatsioonile ning mehitamata vee- ja õhusõidukite kasutamisele merepäästes.

"Merepäästes on määrav reageerimise kiirus, mistõttu on oluline leida uusi lahendusi ja tehnoloogiaid, mis aitaksid elu, tervist ja keskkonda päästa. Lisaks tehnoloogiale on kriitilise tähtsusega koostöö teiste riikidega, et ka keerukates oludes läbiviidavad otsingu- ja päästeoperatsioonid oleksid efektiivsed ja kõigile osapooltele ohutud," ütles konverentsi juhataja, Politsei- ja Piirivalveameti (PPA) laevastiku juht Kaupo Läänerand.

Neljandat aastat korraldatav rahvusvaheline konverents keskendub merepääste tulevikule, kus räägitakse mehitamata vee- ja õhusõidukitest, tihedamast koostööst riikide, aga ka haridusasutuste ja ettevõtete vahel ning keerukate operatsioonide (masspääste, keemiaõnnetus) läbiviimisest merel. Varem on konverentsi võõrustanud Soome piirivalve, Eesti Politsei- ja Piirivalevamet võtab konverentsi külalisi vastu esmakordselt.

Konverentsil osaleb üle 200 inimese umbes 30 riigist üle maailma, lisaks on esindatud üle 30 merendusega tegelevat ettevõtet.

Konverentsi võõrustaja on Politsei- ja Piirivalveamet (PPA), konverentsi korraldaja on Defence Leaders Inglismaalt. Konverentsi peasponsor on Baltic Workboats.

Kolmepäevase konverentsi kava: https://politsei.ee/files/msar-agenda-final.pdf

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.