Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti parimad abipolitseinikud panevad oma oskused proovile (2019-05-03 08:22:24)


Sel reedel, 3. mail toimuvad Lääne-Virumaal kaheksandad üleriigilised abipolitseinike kutsemeisterlikkuse võistlused, kus osaleb 12 kaheliikmelist võistkonda üle Eesti.

Võistlused algavad kell 9.45 Rakvere politseimuuseumi hoovil. Päeva jooksul läbivad võistkonnad kümme võistlusala, mille hulka kuuluvad näiteks taktika, laskmine ja teadmiste test. Võistlusalad toimuvad Lääne-Virumaa eri paikades.

Ida prefektuuri prefekt Tarvo Kruup sõnas, et võistlused on üles ehitatud võimalikult sarnaselt päriselule. "Iga võistlusala tähendab võistkonnale väljakutset sündmusele. Nii nagu eluski, ei tea politseipatrull iialgi, kas järgmiseks tuleb lahendada lähisuhtevägivalla juhtumit, minna metsaotsingule või kasutada ohtliku ründe tõrjumiseks teenistusrelva," kommenteeris prefekt.

Eesmärk on välja selgitada abipolitseinike hulgast parimad. Võistluste käigus on abipolitseinikel hea võimalus oma teadmisi ja oskusi näidata ning samas ka lihvida.

Kokku osaleb võistlustel 12 kaheliikmelist võistkonda. Noorim võistleja on 18-aastane abipolitseinik ning vanim on 47-aastane. Mõlemad on Lääne prefektuurist.

Abipolitseinike kutsemeisterlikkuse võistlused avab Ida prefekt Tarvo Kruup. Võistluste peakohtunik on Ida prefektuuri teabebüroo juht Agur Tehver.

"Alles kaks nädalat tagasi õnnitlesime abipolitseinikke 25. aastapäeva puhul. Abipolitseinikud on turvalisuse loomisel lahutamatu ja asendamatu osa. Nad panustavad, sest nad tahavad," sõnas prefekt Tarvo Kruup. "Usun, et võistluste päev kujuneb huvitavaks ja põnevaks. Soovin kõigile edu," ütles prefekt.

Eelmisel aastal toimusid võistlused Pärnumaal, kus võitjaks osutus Põhja prefektuuri võistkond.

Abipolitseinikke on Eestis 1038 ning mullu panustati keskmiselt ühe inimese kohta koguni 92 kaasamistundi.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.