Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu ootab laupäeval kevadlaadale (2019-05-02 07:17:46)


Kevadlaat. Foto autor: Kaido Muttik


Laupäeval, 4. mail kell 10-17 toimub Tartu kesklinnas traditsiooniline kevadlaat, mida korraldatakse juba 19. korda.

Laadal kaubeldakse toidu- ja talukaubaga, rikkalikult pakutakse käsitööd - kudumeid, puidust esemeid, punutisi, disainitooteid, mahekosmeetikat, ehteid, kaltsunukke, keraamikat jmt. Laadale on registreerunud ka rohkelt istikute, seemnete, sibulate ja muu kevadise aiakraami müüjaid. Suures valikus on müügil sinki, suitsuliha ja -kala, väiketootjate juustusid, värskeid kevadisi köögivilju ja mett. Maiasmokkadele on saadaval laadamaiustused ning käsitööjäätis. Värskeid küpsetisi pakuvad mobiilsed pagarikojad.

Raekoja ette püstitatud laval kestab kuni kella 16ni kogupere kultuuriprogramm. Kevadlaadale tulevad meelelahtust pakkuma Ülenurme laulustuudio ja Pille Muusikatoa noored lauljad, Laulupesa lapsed ning vahva etteaste teevad Shate tantsukooli õpilased. Ägedalt kaasahaaravat muusikat teeb ansambel Äge Brass. Laadameelolu aitavad luua tänavamuusikud mitmes erinevas paigas.

Meelelahutusprogramm laval:

10.00 Ülenurme laulustuudio noored
11.00 Pille Muusikatuba
12.00 Laulupesa lapsed
13.00 ansambel Äge Brass
14.00 Shaté tantsukool
15.00 ansambel Äge Brass

Reedel, 3. mail kell 12-20 korraldab Tartu turg kevadise eriürituse turuhoone alal. Kauplema oodatakse istikute ja toidukaupade müüjaid. Üritusele annab hoogu maitsetest pakatav programm. Ka 4. mail, kevadlaada ajal oodatakse laadalisi turuhoonesse osa saama maitsvatest pakkumistest.

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.