Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Erametsapäeval jagati tiitleid ja tänukirju (2019-04-25 08:03:30)


Fotol vasakult Erametsakeskuse esindaja Indrek Jakobson, erametsasõbra tiitli saanud Margus Kohava ja Eesti Erametsaliidu juhatuse esimees Mikk Link. Foto: Kristiina Viiron.


24.04. tähistati Tartus erametsapäeva. Eesti Erametsaliit ja Erametsakeskus kutsusid sel puhul koostööpartnerid AHHAA keskusesse ühistegevuse lühiseminarile, mille järel jagati tänukirju erametsasektori tublimatele.

"Erametsanduses tegutseb palju kiitust väärivaid inimesi ja organisatsioone, kelle igapäevane töö tuhandete metsaomanike elu lihtsamaks muudab ja kogu sektori käekäiku edendab," selgitas Erametsakeskuse juht Jaanus Aun, miks iga-aastast tunnustamisüritust korraldatakse. "Tänagi andsime tänukirjad pikaajalise panuse eest erametsasektori arendamisel. Nii Ülle Lälli kui ka Keskühistu Eramets vedajate varasema töö tulemused on tunda veel pärast mitut põlvkonda," lisas ta.

Jaanus Aun märkis, et alati püütakse esile tõsta ka neid inimesi, kes metsanduse olulisust avalikkusele selgitada aitavad. "Peeter Krimm on õppinud metsamees ja metsaomanik, kelle sulest ilmunud arvamuslood paljusid metsandusele ja metsaomanikuks olemisele teistsuguse pilguga vaatama panna võiksid," rõõmustas Aun metsaomaniku aktiivsuse üle oma elukutse tutvustamisel.

Erametsaliidu juhatuse esimees Mikk Link nentis, et sektorit ei saa edendada vaid seestpoolt, palju on mõjutajaid ka väljapoolt. "Andsime erametsasõbra tiitli puidutööstusettevõtjale Margus Kohavale, kelle nimi on kindlasti tuttav seoses hiljutiste rafineerimistehase plaanidega, kuid kelle panus puidutööstusesse ja puiduturu stabiilsuse kasvatamisse on oluliselt pikaajalisem. Loodame, et ka täna sahtlisse pandud tehaseprojektist saab tulevikus üks metsatööstuse lipulaevadest. See parandaks erametsaomanike puidutoodangu turustamisvõimalusi ning annaks kindlustunnet oma metsa kasvatamisse investeerida," rääkis Link tugeva puidutööstuse olulisusest metsaomanike jaoks.

Eesti Erametsaliidu ja Erametsakeskuse tänukirja said tänavusel erametsapäeval:

Peeter Krimm erametsanduse ja metsaomanikuks olemise asjatundliku tutvustamise eest;

Ülle Läll suure panuse eest nõuandeteenuse arendamisel ja selle kvaliteedi tõstmisel;

Keskühistu Eramets metsandusliku ühistegevuse arendamise ja metsaomanike majanduskoostöö edendamise eest.

Erametsasõbratiitel anti mitmete puidutööstusettevõtete käimatõmbajale Margus Kohavale.



Allikas: MTÜ Eesti Erametsaliit ja SA Erametsakeskus teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.