Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused. Liiklusinfo (2019-04-03 08:00:12)

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 77 avaldust ja teadet kuritegudest, nende hulgas kaks avaliku korra rasket rikkumist ja 25 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine ja 16 vargust (kolm eluruumidest ja üks sõidukitest) ning kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti üheksa liiklusõnnetust, milles sai vigastada üheksa inimest. Tabati kaheksa alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 294.

Piirilt väljastati kaks sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja kaks isikut.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rikkumine

1. aprillil teatati, et A. H. Tammsaare teel toimus kolme omavahel tuttava mehe vahel kaklus. Politseinikud reageerisid sündmuskohale ning kuulasid üle kannatanu.

Kehalised väärkohtlemised

1. aprillil teatati, et Raadiku tänaval asuvas korteris tekkis konflikt endiste elukaaslaste vahel, mille käigus tõukas mees 39-aastast naist.

1. aprillil teatati, et Lasnamäel Võidujooksu tänaval tungis sõber noaga kallale 29-aastasele mehele. Politseinikud toimetasid kannatanu peale õmblemist koju.

1. aprillil teatati, et Luha tänava majas ründas 48-aastane mees 40-aastast naist. Politseinikud reageerisid sündmuskohale ja võtsid kannatanult esmased ütlused.

1.aprillil teatati, et Kopli tänaval lõi umbes 50-aastane mees bussis 20-aastast meest. Politseinikud otsisid teenistuskoertega võimalikku lööjat, kuid teda kahjuks ei leitud.

1. aprillil teatati, et K. Kärberi tänava majas hammustas alkoholijoobes 36-aastane mees 20-aastast meest. Mees peeti kahtlustatavana kinni.

1. aprillil teatati, et Lootsi tänaval tekkis konflikt taksojuhi ja 56-aastase mehe vahel, mille käigus lasi taksojuht mehele gaasi näkku.

1. aprillil teatati, et Tuulemaa tänaval asuvas kaupluses löödi varguskatse kinnipidamise käigus 28-aastast naist.

Vargused

1. aprillil teatati, et Odra tänava asutusest varastati lõhutud uste kaudu töövahendeid summas 1600 eurot.

1. aprillil teatati, et Silikaltsiidi tänaval asuvast majast varastati ehitustehnikat. Kahju on üle 1350 euro.

Harjumaa

Vargused

1. aprillil teatati, et Peetri alevikus Kuusekese tänaval on majja sisse murtud. Varastati televiisor, kaks jalgratast, kaks kitarri ja sülearvuti. Kahju on üle 2700 euro.

1. aprillil teatati, et Ämari alevikus asuvast keldriboksist on varastatud auto veljed ja rehvid. Kahju on üle 300 euro.

Juhtumid piiril

1. aprillil leiti Tallinna piiripunktis 1973. aastal sündinud mehelt käsipagasis neli padrunit. Padrunid võeti relva ja laskemoona vastuvõtmise aktiga hävitamiseks. Mees jõudis lennule.

1. aprillil viis Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnik läbi illegaalimenetluse 1976. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes. Mees viibis Schengeni riikide territooriumil 36 päeva seadusliku aluseta. Talle koostati lahkumisettekirjutus, sissesõidukeeldu ei kohaldatud.


LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Ähvardamine

1. aprillil pöördus politsei poole Jõgevavallas elav 31-aastane mees, kelle telefonile saadeti ähvardava sisuga sõnumeid. Juhtunu üksikasjade selgitamiseks alustas politsei kriminaaluurimise.

Tartumaa

Vargused

1. aprilli hommikul avastati, et Tartus Kruusamäe tänava eramu eest on ärandatud lukustatud sõiduauto BMW. Sõiduk leiti sama päeva õhtul Nõo vallast Meeri külast. Juhtunu täpsemad üksikasjad on selgitamisel.

1. aprilli hommikul avastati, et öö jooksul ärandati Tartus Talmani tänava eramaja õuel seisnud Toyota RAV4 registreerimismärgiga 071 TMK. Juhtunu täpsemaid asjaolusid ning sõiduki asukohta selgitab politsei kriminaaluurimises.

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 30. märtsi öösel löödi Tartus Vallikraavi tänava meelelahutusasutuses 19-aastast noormeest. Kannatanu pöördus esmaabiks traumapunkti.

Võrumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et möödunud nädalavahetusel murti Antsla vallas Kobela alevikus sisse garaaži ja varastati erinevaid tööriistu. Esialgne kahju on 600 eurot.

Juhtumid piiril

1. aprillil kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis 53-aastast Venemaa kodanikku, kel puudus seaduslik alus Eestisse sisenemiseks. Kuna piiripunkti saabunud mehe viisa oli kehtetu, vormistati talle riiki sisenemise keeld ning ta saadeti tagasi Venemaale.

1. aprillil tõkestati Koidula piiripunktis riigist lahkumine 44-aastasel Eesti mehel, kes oli ekslikult enesega ühes võtnud lähisugulase dokumendi. Kuivõrd mehel puudusid piiriületuseks vajalikud dokumendid, saadeti ta piirilt tagasi.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

1. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel Pärna tänaval asuvas haridusasutuses lõi 16-aastast noormeest tema koolikaaslane.

1. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel Keskalleel löödi 22-aastast meest.

1. aprillil teatati, et Narvas Võidu prospektil asuvas korteris lõi 33-aastane mees oma 65-aastast ema.

1. aprillil teatati, et Sinimäe alevikus löödi 20-aastast neiut.

Vargus

29. märtsil varastati Jõhvis Narva maanteel jopetaskust mobiiltelefon Samsung. Kahju on 309 eurot.

Omavoliline sissetung ja lahkumisnõude täitmata jätmine

1. aprillil tungisid kaks võõrast inimest läbi akna Sillamäel Ranna tänaval asuvasse korterisse, kuid põgenesid nähes, et korteris keegi viibib.

Juhtum piiril

1. aprillil saabus Narva-1 piiripunkti riiki siseneval suunale 1978. aastal sündinud Ukraina kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning mees suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
1. aprillil sai politsei teate, et Haapsalus Tamme tänaval asuvas trepikojas lõi 56-aastane mees teist 56-aastast meest, põhjustades talle tervisekahjustusi.


Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine
1. aprillil alustati kriminaalmenetlus selles, et eelmisel päeval tungis Saaremaal 34-aastane naine kallale oma 52-aastasele elukaaslasele, kes sai tervisekahjustusi.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Liiklusinfo 02.04.2019

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 6 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

02.04.2019 kella 11.11 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Endla tn 66 juures, kus 36-aastane mees sõitis sõiduautoga Sokda Superb tagant otsa sõiduautole Honda Prelude, mida juhtis 28-aastane naine. Honda juht ja Hondas viibinud 40-aastane mees toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

02.04.2019 kella 16.30 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu mnt ja Tõnismägi tn ristmikul, kus 36-aastane mees sõitis sõiduautoga Mercedes-Benz S450 4matic tagant otsa ees peatunud sõiduautole Audi A4 Avant, mida juhtis 32-aastane naine. Audi juht toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse kontrolli.

02.04.2019 kella 20.03 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Kose vallas Kose-Purila tee 7. kilomeetril, kus 30-aastane mees kaotas mootorratta Suzuki GSX-S750 üle kontrolli ja sõitis teelt välja. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Ärandatud sõidukid

nr

Politseiasutus

sõiduki mark

sõiduki värv

reg-nr

1

Lõuna prefektuur

Volkswagen Golf

hõbedane

SAW IE29 (Saksamaa)

Täna on liiklustalgud - politseinikud mõõdavad kiirust ja rahustavad liiklust just neis kohtades, mida liiklejad ise märkisid liiklustalgude veebirakenduses probleemseteks. Politseinikud loodavad, et autojuhid peavad meie kõigi turvalisuse nimel piirkiirusest kinni ka kõigil järgnevatel päevadel.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-kontaktid

PPA kliendiinfo numbril 612 3000

Allikas: Liiklusinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.