Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused. Liiklusinfo (2019-03-28 07:33:48)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti 26. märtsil 97 avaldust ja teadet kuritegudest, nende hulgas 34 teadet vargustest. Registreeriti kaks liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati kaheksa alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 323.

Piiril väljastati viis 5 sisenemiskeeldu.

Põhja prefektuur

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

26. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuvas korteris lõi endine elukaaslane 32-aastast naist ning tekitas talle vigastusi.

Vargused

26. märtsil teatati, et kesklinnas varastati käekotist nutitelefon. Esialgne kahju on 1200 eurot.

26. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Uus-Kalamaja tänaval parkinud sõiduautosse Subaru murti sisse ja varastati sülearvuti ja teisi asju. Esialgne kahju on 620 eurot.

Harjumaa

Vargus

26. märtsil teatati, et Maardus Nurga tänaval asuvas kauplusest varastati kullast sõrmuseid. Esialgne kahju on 1000 eurot.

Lääne prefektuur

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
26. märtsil sai politsei teate, et Haapsalus ründas alkoholi tarvitanud 68-aastane mees oma endist abikaasat ja põhjustas talle füüsilist valu.

Lõuna prefektuur

Jõgevamaa

Ähvardamine

26. märtsi hommikul püüdis Põltsamaal Kuperjanovi tänaval BMWd juhtinud mees mööda sõita keset sõiduteed kõndinud mehest, kuid siiski riivas teda. Seepeale võttis jalakäija taskust noa ja ähvardas sellega autojuhti. Vahejuhtumis keegi viga ei saanud. Politsei pidas autojuhti ähvardanud 30-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus 26. märtsil teade, et 37-aastane mees on Põlva vallas korteris korduvalt kasutanud vägivalda oma 29-aastase naise suhtes. Juhtunu üksikasju uurib politsei kriminaalmenetluses.

Viljandimaa

Vargus

23. märtsil avastati, et Viljandis Riia maanteel lukustamata keldrist on varastatud musta värvi trikiratas BMX. Kahju on 250 eurot.

Juhtumid piiril

26. märtsi päeval kontrollisid piirivalvurid Luhamaa maanteepiiripunktis Venemaa kodanikku, 56-aastast meest, kelle ütlused reisi eesmärgi kohta ei olnud usaldusväärsed. Samuti puudusid mehel asjakohased dokumendid, mis õigustaks reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta saadeti tagasi Venemaale.

26. märtsi hilisõhtul kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis kolme Venemaa kodanikku, kelle ütlused reisi eesmärgi kohta olid ebaselged, neil puudusid asjakohased dokumendid ja ka rahalised vahendid Eestis viibimiseks. Piirivalvuritele väideti, et seltskond soovib tulla Eestisse jalutama ja kohvikusse. Seltskonnale koostati sisenemiskeeld ja nad saadeti tagasi Venemaale.

26. märtsi hilisõhtul märkasid piirivalvurid Eesti-Venemaa vahelise piiri lähistel tulekuma ja suitsu. Selgitati, et Venemaa poolel ajutisest kontrolljoonest mõne kilomeetri kaugusel oli põleng. Eesti piirivalvurid informeerisid nähtust Venemaa piirivalvureid. Tuli saadi kontrolli alla, Eesti poolele see ei jõudnud ning ohtu sest kellelegi ei tekkinud.

Ida prefektuur

Lääne-Virumaa

Füüsiline väärkohtlemine

26. märtsil tungis Sõmeru alevikus korteris 50-aastane mees kallale oma endisele elukaaslasele, 46-aastasele naisele, tekitades talle füüsilist valu. Mees on kahtlustavana kinni peetud.

Ida-Virumaa

Füüsilised väärkohtlemised

25. märtsil teatati politseile, et Narvas Pähklimäe tn korteris tuli 42-aastane mees kallale oma 45-aastasele elukaaslasele ja tekitas naisele kehavigastusi.

26. märtsil teatati politseile, et 25. märtsil lõi Narvas Võidu tn korteris 39-aastane mees oma 35-aastast elukaaslast, tekitades naisele valu ja kehavigastusi. Mees on kahtlustavana kinni peetud.

26. märtsil lõi Jõhvis Hariduse tn korteris 28-aastane mees oma elukaaslast, 32-aastast naist. Mees on kahtlustavana kinni peetud.

Juhtum piiril

26. märtsil kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1970. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikku, kellel polnud kehtivat viisat või elamisluba. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Liiklusinfo 27.03.2019

Edastame ööpäeva jooksul laekunud teabe liiklusõnnetuste, ärandatud ja leitud sõidukite kohta.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 5 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

27.03.2019 kella 19.00 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu mnt 269 juures, kus 55-aastane mees pidurdas järsult bussiga Man Lions City LE ja bussis kukkus reisija, 71-aastane naine. Reisija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Kevade saabudes tõusevad maanteedel keskmised kiirused ning politseinikud keskenduvad nüüd rohkem kiiruseületajate tabamisele. Võtke maanteedel rahulikult ja startige kodust varem. Nii pole karta, et tuleb istuda politseiautosse ja oma teo eest vastutada.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-kontaktid

PPA kliendiinfo numbril 612 3000

Allikas: Liiklusinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.