Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused. Liiklusinfo 26.03.2019 (2019-03-27 07:19:56)

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti 25. märtsil 92 avaldust ja teadet kuritegudest, nende hulgas oli 41 teadet varavastastest kuritegudest, sh 28 teadet vargustest. Registreeriti kuus liiklusõnnetust, milles sai vigastada kuus inimest. Tabati 25 alkoholijoobes ja kolm narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 300.

Registreeriti seitse piirilt väljastatud sisenemiskeeldu.

Põhja prefektuur

Tallinn

Ähvardamine

25. märtsil teatati, et Haaberstis Astangu tänaval asuvas korteris ähvardas 47-aastane mees samaealist naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Kehalised väärkohtlemised

25. märtsil teatati, et Haaberstis Õismäe teel asuvas korteris lõi endine elukaaslane 35-aastast naist ning põhjustas valu.

25. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Tööstuse tänaval asuvas korteris lõi alkoholi tarvitanud 37-aastane naine abikaasat ning tekitas talle vigastusi.

25. märtsil teatati, et Nõmmel Vikerkaare tänaval asuvas eramus viskas alkoholi tarvitanud 51-aastane mees noaga oma elukaaslast ning põhjustas naisele valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

25. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Puhangu tänaval asuvas korteris lõi 35-aastane mees 39-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni, kiirabi vaatas naise üle.

25. märtsil teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval asuvas korteris ründas naaber 39-aastast meest ning tekitas talle vigastusi.

Vargus

25. märtsil teatati, et Lasnamäel Pae tänaval asuvast soojakust varastati tööriistu. Esialgne kahju on 3600 eurot.

Asja rikkumine

25. märtsil teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval lõhuti mitme sõiduauto aknad. Politseinikud pidasid kahtlustatavana kinni 16-aastase noormehe. Lõhkumisega tekitatid kahju on väljaselgitamisel.

Juhtum piiril

25. märtsil saabusid Kiievist Tallinna lennujaama viis Ukraina kodanikku. Meestel puudusid reisi eesmärgile vastavad ja tingimusi täitvad dokumendid ning piisavad elatusvahendid. Meestele väljastati sisenemiskeelud.

Ida prefektuur

Lääne-Virumaa

Vargus

Politseile teatati 25. märtsil, et Haljalas varastati Rakvere maanteel asuva ettevõtte territooriumilt 350 kg roostevaba metalli. Kahju on 650 eurot.

Ida-Virumaa

Ähvardus

Politseile teatati, et 25. märtsil ähvardas telefoni teel tundmatu meesterahvas tapmisega 35-aastast meest.

Füüsilised väärkohtlemised

25. märtsil tuli Jõhvis Jaama tn korteris 48-aastasele naisele kallale tema elukaaslane, 38-aastane mees, tekitades naisele kehavigastusi. Mees on kahtlustavana kinni peetud.

25. märtsil lõi Kiviõlis Keskpuiesteel asuva maja trepikojas 27-aastane mees oma 23-aastast abikaasat ja tekitas naisele füüsilist valu. Mees on kahtlustavana kinni peetud.

Vargus

Narvas varastati ööl vastu 25. märtsi Kangelaste prospektil pargitud sõiduki Volkswagen Touareg esituled. Kahju on 1000 eurot.

Juhtum piiril

25. märtsil selgus Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel Venemaa kodanikke kontrollides, et koos emaga piiripunkti jalgsi saabunud 2007. aastal sündinud tüdrukul polnud kehtivat viisat. Laps suundus koos emaga tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Lääne prefektuur

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
25. märtsil sai politsei teate, et Pärnus Mai tänaval tõukas 30-aastane mees oma 46-aastast elukaaslast, millega tekitas naisele füüsilist valu.

Ähvardamine
25. märtsil sai politsei teate, et Pärnus Oja tänaval ähvardas 51-aastane mees 55-aastast naist.Lõuna prefektuur

Tartumaa

Vargus

25. märtsil avastati, et Kambja vallas Räni alevikus on sisse murtud elumajja ning varastatud ventilatsiooniseade ja erinevaid tööriistu. Kahju on selgitamisel.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

25. märtsi päeval teatati politseile, et Otepää linnas Kastani tänaval lõi 33-aastane naine oma 45-aastast elukaaslast, kes sai viga. Üksikasjad on selgitamisel.

Juhtum piiril

25. märtsil tõkestasid piirivalvurid Luhamaa maanteepiiripunktis Eestisse sisenemise Venemaa Föderatsiooni kodanikul, 51-aastasel mehel, kelle põhjendused reisi eesmärgi kohta ei olnud usaldusväärsed. Samuti puudusid mehel piisavad elatusvahendid ja asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade

--------------------------------------------------------------------------------------------

Liiklusinfo 26.03.2019

Edastame ööpäeva jooksul laekunud teabe liiklusõnnetuste, ärandatud ja leitud sõidukite kohta.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 8 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

26.03.2019 kella 14.04 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Sõle tn 11 juures, kus 50-aastane naine sõitis sõiduautoga Škoda Fabia tagant otsa reguleeritud ülekäiguraja ees peatunud sõidukile Renault Clio, mida juhtis 40-aastane naine. Renaulti juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

26.03.2019 kella 18.02 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Kotka 44 juures, kus esialgsetel andmetel mootorsõiduk Chrysler Voyager, mida juhtis 46-aastane mees, põrkas kokku vasakult poolt risti teed ületava jalgrattaga Nishiki 601 City Hybrid, mida juhtis 23-aastane naine. Autojuhi sõnade kohaselt jalgrattur sõitis temale ette vasakus reas seisvate autode vahelt. Läheduses oli reguleerimata jalakäijate ülekäigurada mida jalgrattur ei kasutanud.Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Sel nädalal saavad inimesed märkida veebilehele liiklustalgud.ee kohti, kus kiiruseületajad valmistavad liikluses ohte. Nende ettepanekute alusel rahustavad politseinikud 3. aprillil liiklust inimeste soovitud kohtades.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-kontaktid

PPA kliendiinfo numbril 612 3000

Allikas: Liiklusinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.