Teisipäeval, 5. märtsil pakuvad kell 13-16 Tartu turuhoones oma tooteid Peipsimaa ja Lõuna-Eesti toidutootjad ja -pakkujad.
Kohal on Tartumaa, Jõgevamaa, Põlvamaa, Võrumaa ja Valgamaa toidukaupade tootjad ja valmistajad.
Sama päeva hommikul turuhoones toimuval tootjate, kokkade ning toidupakkujate seminaril on kõne all, kuidas paremini korraldada toidutootjate koostööd kohalike toidupakkujatega. Oma ootusi ja soove kohaliku toidu tootjatele jagavad tuntud peakokad Taigo Lepik ja Dimitri Demjanov Eesti Peakokkade Ühendusest. Ürituse eesmärgiks on tutvustada Lõuna-Eesti ja Peipsimaa põnevaid toidutooteid ning pakkuda toidupakkujatele ja -tootjatele uusi koostöövõimalusi.
Kell 13st alates saavad toodetega tutvuda ja neid osta kõik turuhoone külastajad.
Allikas: Tartu uudised |