Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Saarlastel on PRIAs kinni 5,6 miljonit krooni põllutoetust (2006-12-30 08:54:24)

 

 

Enam kui 200 Saaremaa põllumajandustootjat jäid jõulude eel pika ninaga, sest PRIA on pikendanud nende toetuse taotluste menetlustähtaega.

 

Nädal enne jõulupühi alustas Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet (PRIA) põllumeestele ühtse pindalatoetuse ning põllumajanduskultuuri kasvatamise täiendava otsetoetuse väljamaksmist, kirjutas Oma Saar.

517 taotleja puhul pikendas PRIA taotluste menetlustähtaega, kuna tuvastas neil erinevuse kahel eelnenud aastal taotletud ning tegelikult kasutuses olnud toetusõiguslike pindade vahel.

Eriti valusalt tabas taotluste menetlustähtaja pikenemine Saare maakonda. Ühtse pindalatoetuse taotluse osas on pikendatud taotluse menetlustähtaega 168 Saare maakonna taotlejal ning põllukultuuri kasvatamise täiendava otsetoetuse osas 45 taotlejal.

PRIA pressinõunik Taavi Linnamäe ütles Oma Saarele, et Saaremaal on väga palju taotletud toetust sellise pinna peale, mis ei ole EL õigusaktide kohaselt toetusõiguslik. "See on seesama puude ja põõsaste probleem," lausus Linnamäe.

Toetused on PRIAs kinni ka Saaremaa suurimal, Mereranna ühistul, kelle toetused ulatuvad kuuekohaliste numbriteni.


Allikas: www.etv24.ee 29.12.2006,
Helve Laasik.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.