Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused. Liiklusinfo 21.02.2019 (2019-02-22 07:50:03)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 68 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 28 varavastast kuritegu, sealhulgas 22 vargust. Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kuus inimest. Tabati kaheksa alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 185 väärtegu.

Riigist saadeti välja kuus inimest. Registreeriti viis Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

20. veebruaril teatati, et 70-aastane mees lõi Lasnamäel Katleri tänaval asuvas korteris oma abikaasat, 69-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi.

Vargus
Ööl vastu 20. veebruarit teatati, et 40-aastane mees käis Põhja-Tallinnas Allveelaeva tänaval asuval ehitusobjektil vargil. Politseinikud pidasid 40-aastase mehe kinni.

Juhtumid piiril

19. veebruaril saabusid Milanost Tallinna lennujaama kolm Nigeeria kodanikku, kes esitasid kontrollimisel võltsitud Itaalia Vabariigi passid. Mehed peeti kinni ja nendega tegelevad edasi Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnikud.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 21. veebruari puhkes Tartus Kaunase puiestee korteris elukaaslaste vahel tüli, mille käigus lõi joobes 26-aastane mees 22-aastast naist. Politsei pidas joobes mehe kinni ning toimetas ta esmalt kainenema.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Ähvardamine

20. veebruaril teatati, et Vinni vallas Laekvere alevikus ähvardati 28-aastast meest ja 28-aastast naist tapmisega. Politsei pidas kahtlustatavatena kinni kaks meest, 26-aastase ja 23-aastase.

Vargus

Ajavahemikul 24. jaanuar kuni 17. veebruar varastati Väike-Maarja vallas Varangu külas viis metallist masuudimahutit. Kahjusumma on 5000 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

20. veebruaril teatati, et Narvas A-A. Tiimanni tänaval asuvas korteris lõi 18-aastast neiut tema elukaaslane. Politsei pidas 20-aastase kahtlustatava kinni.

Kelmus

20. veebruaril teatas 22-aastane mees, et kandis üle 265 eurot mobiiltelefoni ostuks, mille müügikuulutus oli avaldatud internetiportaalis okidoki. Ostja kaupa kätte ei saanud ning talle ei tagastatud ka raha.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

20. veebruaril alustati kriminaalmenetlus selles, et ajavahemikul 17.-19. veebruarini tungiti Sauga alevikus ukse ja tabalukustuse eemaldamise teel sisse korterelamu keldriruumidesse ja varastati sealt elektriline kettsaag ning erinevaid hoidiseid. Vargusega tekitati varalist kahju 230 euro väärtuses.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade

________________________________________________________

Liiklusinfo 21.02.2019

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

21.02.2019 kella 08.07 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Gonsiori tänaval, kus 46-aastane mees pidurdas kokkupõrke vältimiseks liinibussiga Man Lions City ning bussis kukkus reisija, 60-aastane naine. Reisija toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

21.02.2019 kella 08.43 ajal toimus liiklusõnnetus Kuressaares Kihelkonna mnt 2 juures, kus 38-aastane naine juhtides sõiduautot KIA Sportage ei märganud ereda päikese tõttu ülekäigurajal viibivaid jalakäijaid ja sõitis neile otsa. Sündmuskohalt toimetati 21-aastane naine Kuressaare Haiglasse.

Ärandatud sõidukid

nr

Politseiasutus

sõiduki mark

sõiduki värv

reg-nr

väljalaske aasta

1

Põhja prefektuur

Mercedes-Benz E 250 D

tumesinine

007BGT

1996

Leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Teeolud on muutlikud ning asfaltkate võib vahelduda lumevaiba või jääga. Politsei palub, et juhid võtaksid aega, väldiksid võimalusel möödasõite ning austaksid pikivahet.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-
kontaktid

PPA kliendiinfo numbril 612 3000

Allikas: Liiklusinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.