Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 8. nädala eelinfo (2019-02-18 08:29:29)

Esmaspäev, 18. veebruar

· Kell 10 on Keskkonnaministeeriumis I korruse saalis Eesti veealase teaduse seminar. Eesti teadlased tutvustavad oma uurimissuundi ja arutlevad, kuidas nad saaksid paremini kaasa aidata veevaldkonna otsuste tegemisele.
Seminar toimub Euroopa vee ühisalgatuse (Water JPI) poolt ellu kutsutud EL projekti IC4water raamides, kus partnerina osaleb ka Keskkonnaministeerium. Projekti eesmärk on soodustada veevaldkonna teadlaste koostööd EL liikmesriikide vahel ja ka EL ühiste veeprobleemide lahendamist.


Teisipäev, 19. veebruar

· Kell 10 on Tartus Keskkonnaameti kontoris (Aleksandri 14) Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) keskkonnaprogrammi taotlusvooru infopäev.

· Kell 13 on Keskkonnaagentuuris (Mustamäe tee 33) LULUCF (Land Use, Land Use Change and Forestry) määrust ja valminud arvestuskava tutvustav seminar. Räägitakse olulistest kliimapoliitika teetähistest ja arengusuundadest ning LULUCF rollist kliimaeesmärkide saavutamisel Eestis, ELis ja globaalsel tasemel. Antakse ülevaade metsa heitkoguste võrdlustaseme arvutusest ja arvutust mõjutavatest teguritest ning metsa tagavarast ja juurdekasvust 100 aasta perspektiivis.
Esinejate ja päevakavaga saab tutvuda siin: https://www.keskkonnaagentuur.ee/et/uudised/valminud-metsanduse-arvestuskava


· Maa-ametit külastavad õpilased Tallinna 32. keskkoolist Tööle kaasa! Projekti raames.


Neljapäev, 21. veebruar

· Kell 15 tutvustatakse Keskkonnaministeeriumi I korruse saalis Tallinna ja Harjumaa õpetajatele uut maavarade õppekomplekti "Eesti maapõue aarded". Põnevaid fakte Eesti maavarade kohta toob välja Eesti Geoloogiateenistuse direktor Alvar Soesoo.

· Kell 18 on Eesti Loodusmuuseumis öökulli akadeemia, kus sel korral on külas sünoptik Ele Pedassaar. Teema on "Ohtlikud ilmanähtused Eestis": kui ohtlikuks võib Eesti ilm minna ning millised on tormihoiatuste kriteeriumid ja mille alusel neid määratakse.

· Kell 10 toimub Tallinnas Meritoni hotellis (Paldiski mnt 4) Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) keskkonnaprogrammi taotlusvooru infopäev. Rohkem infot ja registreerumine KIKi kodulehel.

Pühapäev, 24. veebruar

· Eesti Loodusmuuseum on 24. veebruaril avatud
Eesti Vabariigi aastapäeval, 24. veebruaril on loodusmuuseum avatud tavapärastel lahtiolekuaegadel, kell 10-17. Ka 23. veebruaril on loodusmuuseum avatud tavapärastel lahtiolekuaegadel, kell 10-17. Mõlemal päeval kell 11 toimuvad ka perehommikud, kus üheskoos ilmateadlasega ilma uuritakse.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.