Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu tervitab sea-aasta saabumist uue jääskulptuuri ja trummishow`ga (2019-02-05 08:16:27)


Teisipäeval, 5. veebruaril kell 19 tervitatakse Tartu raekoja platsil sea-aasta saabumist. Raeplatsile paigaldatakse Tiiu Kirsipuu jääskulptuur, nautida saab Jaapani taiko-trummide show`d. Esinevad Reigo Ahven, Heleriin Uib ja Eesti draakoni- ja lõvitantsijad, ühe oma esimestest linnakirjanikutervitustest edastab Vahur Afanasjev.


Idamaade uue aasta saabumise tseremoonial tervitab Tartu uus linnakirjanik Vahur Afanasjev. Jaapani taiko-trummidel esinevad Reigo Ahven ja Heleriin Uib.

Raekoja platsile on selleks hetkeks paigaldatud ka skulptor Tiia Kirsipuu loodud jääst siga.
Möödunud aastat aitavad tänada ning halba ära saata draakoni- ja lõvitants koos madala ilutulestikuga.

5. veebruaril algab idamaade kalendri järgi maasea-aasta. Siga on 12 loomamärgi viimane loom, lõpetades 12-aastase tsükli. Seda nö lõpuaastat tuleks käsitleda ka puhke- ja analüüsiaastana, et liigne pingutus ei rikuks ära koera-aastal ette võetud ümberkorraldustest sündivat kasu.

Toreda kokkusattumusena, kuna kätte on ju jõudnud ka laulupeoaasta, on sea-aastal oodata rohkelt pidustusi ja pidulike sündmuste tähistamist. Tulemas on aasta, mis soosib isiklikke suhteid, koosviibimisi lähedaste ja perega, abiellumist. Hiinas peetakse siga kõige õnnelikumaks loomamärgiks ja kõik soovivad olla tema sõbrad.

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.