Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei palub abi arvatava kelmi leidmisel (2019-01-16 08:15:08)



Piltidel Enn Ristsalu
Põhja prefektuuri Kesklinna politseijaoskond palub abi 1954. aastal sündinud Enn Ristsalu asukoha kindlaks tegemisel, kes politseile teadaolevalt petab inimesi olematu liha müügiga ehk pakub müügiks liha, võtab soovijalt ettemaksu, ning lubab kohe liha tuua, kuid seejärel kaob. Kelmuste toimepanemisel eelistab mees ärikeskusi, haiglaid ja muid suuremaid asutusi üle Eesti.
Mees on umbes 185 cm pikk, keskmise kehaehitusega, kiilaneva peaga ja kannab prille. Viimaste juhtumitel kandis ta sama riietust, mis fotol ehk musta värvi nahktagi, teksapükse ja nokkmütsi. Mees kõneleb eesti keeles.
Politsei on kontrollinud mehe võimalikke elu- ja viibimispaiku, kuid meest pole leitud. Üldjuhul avastavad ohvrid kelmuse alles pärast mehe lahkumist.
Palume inimestel, kellel on mehe asukoha või kelmuste kohta informatsiooni võtta ühendust 612 4153 või kristel.proos@politsei.ee.
 
Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.