Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 51. nädala eelinfo (2018-12-17 08:18:33)

Esmaspäev, 17. detsember
  • Maaeluminister Tarmo Tamm, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann ja eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Madis Pärtel osalevad Brüsselis Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusnõukogu istungil,kus Euroopa Liidu nõukogu eesistuja Austria tutvustab ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) kolme reformipaketi eduaruannet.

Teisipäev, 18. detsember

  • Kell 13 esitletakse kõigile huvilistele Maaeluministeeriumi väikeses saalis uuringut, mis annab ülevaate Eesti mesindussektori struktuurist. Kogutud andmeid saavad kasutada nii mesindusorganisatsioonid kui ka Maaeluministeerium mesindussektori arendamiseks. Uuringu koostas Eesti Konjuktuuriinstituut; selle tulemusi esitleb Marje Josing ning kohtumise avab maaeluminister Tarmo Tamm.

Ajakirjanikel palume enda osalemisest eelnevalt teada anda meiliaadressil kertu.kark@agri.ee.

Kolmapäev, 19. detsember

  • Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Tori Hobusekasvanduses renoveeritud talli nr 6 tutvustamise üritusel.

  • Maaeluministeeriumi põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban esitab Võru põllumajandustootjate infopäeval ettekande valmivast põllumajanduse ja kalanduse valdkonna arengukavast aastani 2030. Lisaks käsitletakse infopäeval ühise põllumajanduspoliitika teemasid.

  • Maaeluministeeriumi teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai osaleb Brüsselis ministrite mitteametlikul kohtumisel, kus arutatakse liikmesriikide valmisolekut sigade Aafrika katku tõrjeks eelkõige metssigadega seonduvalt.

Neljapäev, 20. detsember

  • Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

  • Maaeluministeeriumi toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ja taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu osalevad mahemajanduse tervikprogrammi nõukojas, kus kohtuvad Maaeluministeeriumi, Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi, Keskkonnaministeeriumi, Haridus- ja Teadusministeeriumi ning mahemajanduse valdkondade esindusorganisatsioonide esindajad. Nõukojas tehakse kokkuvõtted 2018. a tegevustest ja antakse ülevaade 2019. a planeeritava kohta.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.