Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Noored nahkhiirte kaitsel (2006-12-21 13:46:27)


Eestimaa Looduse Fond (ELF) tänab Tartu gümnasiste abi eest. Tartu Hugo Treffneri Gümnaasiumi 123. aastapäeva balli tulud - ligi 4000 krooni - annetati ELFi nahkhiireprojektile.

2. detsembril toimus Hugo Treffneri Gümnaasiumi (HTG) 123. aastapäeva ball. Balli teemaks oli "Vampiiride tants," millest tulenes ka heategevusliku loterii ja oksjoni tulu saaja - nahkhiired. Korraldajaks oli HTG 11. E klass, klassijuhataja Ülle Keerberg. Heategevuslikul oksjonil müüdi kooli õpetajate valmistatut.

Nahkhiirte kaitsega/uurimisega/uurimise ja kaitsega on ELF tegelenud juba asutamisest saadik, s.t alates 1991. aastast. Esimesed ELFi nahkhiire-alased välitööd toimusid 1992. a. alguses, kui käidi uurimas nahkhiirte suuremaid talvituskolooniaid. Edaspidi on inventeeritud nii suviseid kui ka talviseid nahkhiirte elupaiku, hinnatud nahkhiirte arvukust ja liigilist koosseisu ning saadud andmeid kasutatud ettepanekute tegemisel nahkhiirte kaitse korraldamiseks ja ka praktilistel töödel nahkhiirte elutingimuste parandamiseks.

 

Allikas: Eestimaa Looduse Fondi 21.12.2006 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.