Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaelu Edendamise Sihtasutus tunnustab parimat maamajanduseriala õpetajat ja õpilast (2018-11-15 10:49:01)


Maaelu Edendamise Sihtasutus (MES) annab 16. novembril Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja (EPKK) lõikuspeol üle aunimetused 2018. aasta parimale maamajanduseriala õpetajale ja õpilasele ning parimale taimekasvatajale.

MESi moodustatud komisjon valis parimaks maamajanduseriala õpetajaks Luua Metsanduskooli praktilise metsakasvatuse õpetaja Tõnu Reinsalu ja parimaks maamajanduseriala õpilaseks sama kooli metsuri eriala õpilase Silver Pärna.

"Parim õpetaja Tõnu Reinsalu oskab õpetada paeluvalt, kaasates õppeprotsessi ka valdkonna ettevõtteid. Suurepäraste oskuste edasiandmine õpilastele parandab nii tööviljakust kui ka ohutu töötamise põhimõtteid ettevõtetes," ütles komisjoni ja MESi juhatuse esimees Raul Rosenberg ning lisas parima õpilase kohta "Silver Pärn on hea õpilane, kes on oma eeskujulikke oskusi näidanud kutsevõistlustel, samuti on Silveril selge siht metsandusvaldkonnas ettevõtlust arendada ja tulevikus Maaülikoolis teadmisi täiendada."

16.novembril antakse üle ka parima taimekasvataja aunimetus, mille sel aastal pälvis Raivo Sell. "Raivo Sell saab põllult häid saake ja majandab oma ettevõtet meetodil, mis teeb võimalikuks vähese kapitaliga siseneda põllumajandusvaldkonda. Aukartustäratav on tema oskus kogu logistika ja kliendisuhetega üksi toime tulla. Peale teravilja kasvatab ta ka juba 10 aastat edukalt vaarikaid ja maasikaid," põhjendas MESi juhatuse esimees Raul Rosenberg valikut.

Tunnustamine toimub reedel 16. novembril Laitse Graniitvillas EPKK lõikuspeol. Parima maamajanduseriala õpetaja aunimetusega kaasneb skulptuur "Õpetaja Laur" ning parima taimekasvataja aunimetusega skulptuur "Kalevipoeg viljavihuga". Skulptuuride autor on Tauno Kangro.

Allikas: Maaelu Edendamise Sihtasutuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.