Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei kuulutab sajandal aastapäeval välja lastelaulude konkursi (2018-11-12 08:19:46)


Politsei- ja Piirivalveamet kuulutab Eesti politsei 100. aastapäeval välja lastelaulude konkursi "Lapseks olemise rõõm".

Täna, 12. novembril möödub sada aastat Eesti politsei loomisest 1918. aastal. Pidulikul aastapäeval kuulutab politsei välja avaliku lastelaulude konkursi "Lapseks olemise rõõm".

PPA peadirektor Elmar Vaheri sõnul sõltub tuleviku Eesti turvalisus sellest, kui õnnelikud on praegused lapsed. "Eestis on liiga palju lapsi, kes elavad hirmu ja vägivalla keskel ning politsei pingutab selle nimel, et ohus lapsed ei jääks märkamata ja saaks abi. Mida rohkem turvatunnet ja inimlikke väärtusi suudame praeguste laste jaoks luua, seda suurema tõenäosusega saavad neist tulevikus ennast ja teisi hoidvad täiskasvanud," ütles ta.

Politsei laulukonkursile oodatakse palasid lastele tähtsatest teemadest ja sellest, kuidas väikesed inimesed maailma tajuvad. Tekstides ei pea kajastuma politsei töövaldkond ega politseiniku amet. Eelkõige hinnatakse palades lapsepärasust ja neis kõlavaid inimlikke väärtusi.

Laulud peavad sobivad laulmiseks solistidele, mudilas- või poistekoorile koos Politsei- ja Piirivalveorkestri või ansambliga. Laulude pikkus on kuni kolm minutit ja konkursist võivad osa võtta kõik laululoojad.

Esitatud paladest valib žürii välja kuni 15 laulu, mis plaadistatakse ning koostatakse ka noodivihik.

Laulude esitamise tähtaeg on 4. märts 2019.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 12.11.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.