Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 46. nädala eelinfo (2018-11-12 08:07:42)

Esmaspäev, 12. november
  • Maaeluminister Tarmo Tamm tutvustab maaelukomisjonis järgmise aasta eelarvet ja väärtusliku põllumajandusmaa eelnõud. Kohtumisel osalevad ministeeriumist lisaks kantsler Illar Lemetti, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban ja maakasutuspoliitika osakonna maaparanduse ja maakasutuse büroo peaspetsialist Helve Hunt.

  • 12.-13. novembril viibib maaeluminister Tarmo Tamm ringsõidul Ida-Virumaal.

Kolmapäev, 14. november

· Eesti toidutee ettevõtted tutvustavad kohvik-lounge'i Ylicool peakoka Urpo Reintali juhendamisel kell 13.00 Waide motellis Tartumaal Eesti hommikusööki. Maaeluministeeriumi ja MTÜ Eesti Maaturism koostöös toimub Eesti toidu pärastlõuna, kus maaturismi ettevõtjad arutlevad Eesti hommikusöögi kontseptsiooni ja Eesti toidutee teemadel. Üritusel osalevad Maaeluministeeriumi põllumajanduspoliitika osakonna ekspordi ja turuarenduse büroo juhataja Kadi Raudsepp ja peaspetsialist Kerli Nõges.

· Seoses EL-i uue rahastusperioodi lähenemisega korraldab Keskkonnaministeerium koostöös Euroopa Komisjoniga seminari Natura 2000 võrgustikuga seotud tegevuste rahastamise teemal. Seminaril peab Maaeluministeeriumi põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban ettekande ühise põllumajanduspoliitika vahendite planeerimisest ja kasutamisest looduskaitseliste tegevuste rahastamiseks EL-i uuel perioodil.

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Riigikogus taimede paljundamise ja sordikaitse seaduse ning loomakaitseseaduse muutmise seaduse esimesel lugemisel.

Neljapäev, 15. november

· Kell 10.00-16.00 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis arutelu seoses "Taimekaitsevahendite säästva kasutamise tegevuskava aastateks 2019-2023" väljatöötamisega. Tegevuskava eesmärk on määrata kindlaks pestitsiidide kasutamisest inimeste tervisele tulenevate ohtude ja mõju vähendamise koguselised sihid, eesmärgid, meetmed ja ajakavad ning soodustada integreeritud taimekaitse ning alternatiivsete lähenemisviiside või võtete väljatöötamist ja kasutuselevõtmist, et vähendada sõltuvust pestitsiidide kasutamisest.

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Reede, 16. november

  • Maaeluministeeriumi toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantslerToomas Kevvaiosaleb kell 10.00 Eesti Taimekasvatuse Instituudi teadusnõukogu koosolekul Jõgeval.

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.