Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 45. nädala eelinfo (2018-11-05 07:23:57)

Teisipäev, 6. november

Keskkonnaminister Siim Kiisler avab kell 12.00 kaheteistkümnenda rahvusvahelise Puitarhitektuuri ja -inseneeria konverentsi, mis toimub 6.-7. novembril Tallinna Kultuurikatlas.

Neljapäev, 8. november

8. novembril kell 18 on Eesti Loodusmuuseumis külas Presidendi Kultuurirahastu 2016.a. hariduspreemia laureaat, meisterõpetaja Kersti Veskimets. Uurime, mida ja kuidas geenid määravad ning kas ja millist rolli mängib selle juures keskkond.

Laupäev, 10. november

RMK Elistvere loomapargi külastuskeskus kutsub peresid tähistama isadepäeva. Lisaks pargis jalutamisele saab külastuskeskuses kella 11.00-13.00 värvida ja tuunida linnupesakaste ja need peale kella 13.00 parki ka üles panna. Samuti on võimalik kell 11.00-14.00 meisterdada isale või koos isaga pisike meene. Sissepääs loomaparki tavapileti hinnaga, materjalid ja vahendid külastuskeskuse poolt.

Pühapäev, 11. november

Pühapäeval on viimane päev, et esitada oma video Keskkonnainvesteeringute Keskuse keskkonnateemalisele videokonkursile mini Negavatt. Konkursile oodatakse I-VI klasside koolinoorte klippe, mis pakuvad lahendusi erinevatele keskkonnaprobleemidele. Parimatele on auhinnaks reisiraha mõne Eesti muuseumi, õppekeskuse, ettevõtte külastuseks või loodusmatka läbiviimiseks.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.