Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 44. nädala eelinfo (2018-10-29 00:05:46)

 

Esmaspäev, 29. oktoober

Esmaspäeval ja teisipäeval, 29. ja 30. oktoobril on keskkonnaminister Siim Kiisler Austrias, Grazis Euroopa Liidu mitteametlikus keskkonnanõukogus. EL keskkonnaministrid arutavad uue võimaliku keskkonnategevusprogrammi ning üheskoos transpordiministritega ka puhtama transpordi teemal.

Esmaspäeval, 29. oktoobril toimub Tallinnas Euroopa Keskpikkade Ilmaennustuse Keskuse (ECMWF) koopereerunud liikmesriikide direktorite kohtumine. ECMWF komitee eesistuja on alates 2017. aastast keskkonnaagentuuri direktor Taimar Ala. Kohtumisel arutatakse koopereerunud liikmete hetkeseisu, raporteeritakse aasta jooksul toimunud tegevustest ning arutatakse järgmiste aastate strateegia ning eelarve küsimusi. ECMWF koopereerunud liikmed on: Bulgaaria, Eesti, Iisrael, Leedu, Läti, Makedoonia, Maroko, Montenegro, Rumeenia, Slovakkia, Tšehhi, Ungari.

Teisipäev, 30. oktoober

Teisipäeval, 30. oktoobril tutvustatakse Keskkonnaministeeriumis finantsgarantii uuringut. Üritus algab kell 10 Keskkonnaministeeriumi 1. korruse suures saalis (Narva mnt 7a, Tallinn). Alustuseks antakse ülevaade uuringu tulemustest ning tolle järeldustest. Seejärel räägitakse, milline on olnud ettevõtete tagasiside ning lõpetuseks räägib keskkonnakorralduse osakonna juhataja Kaupo Heinma edasistest tegevustest. Uuringuga saab tutvuda SIIN

Neljapäev ja reede, 1.-2. november

Neljapäeval ja reedel, 1. ja 2. novembril väisab keskkonnaminister Kiisler Kagu-Eestit. Seal on plaanis kohtumised kohalike omavalitsustega, ettevõtjatega ning sealsete ministeeriumi haldusala asutuste töötajatega.

Neljapäeval ja reedel, 1. ja 2. novembril osaleb kliimaosakonna juhataja Getlyn Denks Eesti esindajana ClimateLaunchpadi Grand Finale žüriis Edingburghis. Tegemist on ülemaailmsete rohestart-up'ide võistlusega, kus konkurentsis on ka kolm Eesti ettevõtet.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 26.10.18 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.