Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo. Liiklusinfo (2018-10-17 08:29:02)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 76 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 31 varavastast kuritegu, sealhulgas 21 vargust. Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kuus inimest. Tabati 12 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 269 väärtegu.

Piirilt väljastati neli sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

15. oktoobril teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval asuvas korteris toimus konflikt 58- ja 40-aastase mehe vahel.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

15. oktoobril teatati, et Jõelähtme vallas lõi 30-aastane mees 33-aastast meest. Politseinikud pidasid 30-aastase mehe kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Kehaline väärkohtlemine

15. oktoobril lõi joobes 36-aastane mees Elva vallas Palupera küla eramus 39-aastast elukaaslast. Politsei pidas agressiivse joobes mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning viis asjaolude selgitamiseks jaoskonda. Kannatanu viidi tervisekontrolliks traumapunkti.

Juhtum piiril

15. oktoobril kontrollisid Lõuna prefektuuri piiriametnikud Võrumaal asuvat ehitusobjekti selgitamaks, kas sealsetel töötajatel on seaduslik alus Eestis viibimiseks ja siin töötamiseks. Kontrolliti kahte juriidilist ja seitset füüsilist isikut eri rahvusest. Kontrollkäigul rikkumisi ei tuvastatud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Surma põhjustamine ettevaatamatusest

15. oktoobril teatati tulekahjust Tapa linnas Lille tänaval, kus põles eramaja. Tulekahju tekkepõhjus ja täpsemad asjaolud on selgitamisel. Majast toodi välja hukkunud 47-aastane mees.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

15. oktoobril teatati, et Narvas Rakvere tänaval asuvas korteris tungis 41-aastasele naisele kallale tema elukaslane. Politsei pidas 32-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

15. oktoobril teatati, et Narvas Rahu tänaval varastati korterist mobiiltelefon iPhone. Kahju on 280 eurot.

15. oktoobril teatati, et Narvas A. Puškini tänaval asuva korterelamu trepikojast varastati jalgrattas Trek ja Merida. Kahju kokku on 370 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargused

15. oktoobril sai politsei teate, et Paides Tööstuse tänaval asuvalt laoplatsilt on varastatud erinevaid metallesemeid. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

15. oktoobril alustati kriminaalmenetlus selles, et Paides Ringteel asuvast kauplusest ja Türil Tallinna maanteel asuvast kauplusest on perioodil 17.-28. september varastanud kaks seni kindlaks tegemata meest erinevaid tooteid. Tekitatud kahju on ligi 1050 eurot.

Läänemaa

Omavoliline sissetung

15. oktoobril teatati, et Haapsalus sisenes 29-aastane mees omavoliliselt Pihlaka tänaval asuvasse eluruumi.

Pärnumaa

Vargus

15. oktoobril sai politsei teate, et Pärnus Riia maanteel on akna lõhkumise teel sisse tungitud ettevõttele kuuluvasse kõrvalhoonesse, kust on varastatud trimmer Husqvarna ja lõhutud pakettaken. Tekitatud kahju on ligi 769 eurot

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade

Liiklusinfo 16.10.2018

Edastame ööpäeva jooksul laekunud teabe liiklusõnnetuste, ärandatud ja leitud sõidukite kohta.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 9 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

16.10.2018 kella 10.42 ajal toimus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Narva-Jõesuu linnas Soldina külas Tallinn-Narva mnt 208. kilomeetril, kus 71-aastane mees kaldus sõiduautoga Hyundai I30 teadmata põhjusel vastassuunavööndisse ja põrkas kokku sõiduautoga Toyota Auris, mida juhtis juhtimisõiguseta 38-aastane naine. Mõlema sõiduki juhid toimetati Narva Haiglasse.

16.10.2018 kella 12.41 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Nõmme tee ja Linnu tee ristmikul, kus 37-aastase mees sõitis politseibussiga Volkswagen Kombi alarmsõitu tehes foori keelava tulega ristmikule ja põrkas kokku sõiduautoga Citroen C3, mida juhtis 41-aastane naine. Sündmuskohalt toimetati Volkswageni juht ja kaasreisija, 27-aastane mees ning Citroeni kaasreisijad: 31-aastane naine, 29-aastane mees ja 32-aastane mees Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

16.10.2018 kella 14.50 ajal toimus liiklusõnnetus Narvas Suur tn 4 juures, kus teadmata juht sooritas teadmata sõidukiga teadmata manöövrit ja sõitis otsa jalakäijale, 78-aastasele naisele ning põgenes sündmuskohalt. Kiirabi toimetas jalakäija Narva Haiglasse.

16.10.2018 kella 15.00 ajal toimus liiklusõnnetus Tartus K.A.Hermanni tn 11 juures, kus 12-aastane poiss pööras jalgrattaga kõnniteelt sõiduteele ja põrkas kokku sõiduautoga Toyota Avensis, mida juhtis 28-aastane naine. Kiirabi andis jalgratturile abi kohapeal.

16.10.2018 kella 21.10 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Suur-Sõjamäe ja Ääsi tn ristmikul, kus 54-aastane naine sooritas bussiga Man Lions City foori lubava tulega vasakpööret ja bussile sõitis vastassuunast otsa sõiduauto Mercedes-Benz 280 CDI, mida juhtis alkoholijoobes 43-aastane naine. Mercedese juht ja kaasreisija, 46-aastane naine ning bussis viibinud reisija, 48-aastane naine toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Sügisene pimedus muudab helkurita jalakäija õigeaegse märkamise raskeks. Politsei palub, et inimesed kontrolliksid, et neil endil ja lähedastel oleks küljes vähemalt üks helkur. Helkur võib päästa elu.

Allikas: Politsei liiklusinfo teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.