Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Alates 5. oktoobrist muutus Muuga sadama veterinaar- ja toidukontrolli piiripunkti lahtioleku aeg (2018-10-08 08:55:02)

Muuga sadama veterinaar- ja toidukontrolli piiripunkti on nüüdsest avatud kella 8.00-20.00. Seni oli Muuga sadama piiripunkt avatud ööpäev läbi.

Muudatus puudutab peamiselt loomsete saaduste impordiga tegelevaid isikuid. Lahtioleku aja ümberkorralduse tõttu tuleb ettevõtjatel oma kaubasaadetiste impordiga seonduv töö ümber korraldada.

Veterinaar- ja Toiduameti (VTA) kauplemise ning impordi ja ekspordi osakonna alla kuuluvad lisaks Muugale veel ka Luhamaa, Narva, Koidula ja Paldiski piiripunkt. Teiste piiripunktide lahtiolekuaegades muudatusi pole.

Muuga veterinaar- ja toidukontrolli piiripunkti esitatakse veterinaarkontrolliks peamiselt kala- ja kalatooteid. 2017. aastal teostati kontrolle ligi 700-le saadetisele, kuid öisel ajal kontrollitud saadetiste arv moodustas neist ainult 2%. Muudatuse tulemusel saab paremini kasutada olemasolevaid ressursse veterinaar- ja toidukontrolli tegemiseks.



Allikas: Veterinaar- ja Toiduameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.