Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
PPA pakub 1. oktoobrist alates võimalust broneerida aega pikaajalise viisa taotluse esitamiseks (2018-10-02 07:57:36)


Politsei- ja Piirivalveameti
kodulehel saab 1. oktoobrist broneerida aega pikaajalise viisa ehk D-viisa taotluse esitamiseks PPA teenindustes.

"Teenus on mõeldud neile välismaalastele, kes juba viibivad seaduslikel alustel Eestis ning soovivad asuda siin tööle või õppida," selgitas Politsei- ja Piirivalveameti (PPA) nõunik-ekspert Liis Valk. "D-liiki viisat soovitame eeskätt taotleda Eesti Vabariigi saatkonnas oma asukohariigis enne Eestisse tulekut. Välismaalased, kes juba viibivad Eestis muul seaduslikul alusel, saavad pikaajalise viisa taotluse esitada Eestis PPA teeninduses. Siinkohal kutsume kohalikke tööandjaid üles kasutama broneerimise võimalust ja oma välismaalastest töötajatega teeninduse külastus ette planeerida. See säästab oluliselt aega ja vabastab vajadusest oodata oma järjekorda kohapeal."

Aega saab ette broneerida ka teiste toimingute jaoks. "Tänavu vajavad väljavahetamist väga paljude inimeste dokumendid, sellepärast palume inimesi aegsasti kontrollida oma dokumentide kehtivusaega. Samuti on väga oluline, et teie eesti.ee postiaadress oleks suunatud sellele e-posti aadressile, mida kasutate igapäevaselt. Nii jõuab teieni teavitus PPA-lt dokumendi aegumise kohta. Teavitused saadame välja 90 päeva enne dokumendi aegumist, mis võimaldab dokumendi väljavahetamist aegsasti planeerida ning külastusaeg broneerida," lisas Liis Valk.

Rohkem infot pikaajalise viisa taotlemisest saab PPA kodulehel ja PPA infotelefonilt 612 3000, mis töötab esmaspäevast reedeni kl 8-19. Samuti aitavad välismaalasi ja kohalikke tööandjaid info ja nõuga PPA migratsiooninõustajad, kellega saab suhelda eelnevalt kokkulepitud ajal nii kohapeal teenindustes kui ka Skype'i vahendusel.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.