Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 39. nädala eelinfo (2018-09-24 08:22:16)

Esmaspäev, 24. september
  • 24.‒25. septembril osalevad maaeluminister Tarmo Tamm, kantsler Illar Lemetti, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann ning eurokoordinatsiooni osakonna nõunik Peeter Seestrand Austrias toimuval põllumajandus- ja kalandusministrite mitteametlikul kohtumisel (AGRIFISH), kus on põhiteemaks ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) tulevik.

  • 24. septembril Genfis Maailma Intellektuaalomandi Organisatsiooni (WIPO) liikmete 58. assamblee ürituse raames tähistavad Balti riigid oma 100. aastapäeva. Üritusel pakutakse muu hulgas Eesti, Läti ning Leedu kohalikust toorainest valmistatud toiduaineid ning toite. 800 inimesele valmistatakse spetsiaalsete retseptide järgi Balti riikide toorainest valmistatud õhtusöök, mis haakub praegu käiva Eesti toidu kuuga. Maaeluministeeriumist osaleb üritusel EV põllumajandusnõunik ÜRO ja teiste rahvusvaheliste organisatsioonide juures Genfis Kristina Uibopuu.

  • 23.‒25. septembril osalevad Maaeluministeeriumi teadus- ja arendusosakonna juhataja Külli Kaare ja peaspetsialist Helena Pärenson Oslos toimuval EURAGRI konverentsil, mis seekord on pühendatud sektoriüleste võimaluste arutelule biomajanduse valdkonnas ning üleilmsete säästva arengu eesmärkide saavutamisele. Konverentsi koduleht: https://forskningsradet.pameldingssystem.no/euragriconfe
    rence2018#/home
    Konverentsi ajal toimub ka EURAGRI juhatuse koosolek.

  • 24. septembril osaleb Maaeluministeeriumi kalamajandusosakonna juhataja Ain Soome Peipsi, Lämmi- ja Pihkva järve kalurite koosolekul Kasepääl, kus arutatakse käesoleva aasta sügispüügi korraldust.

Kolmapäev, 26. september

  • 26.‒27. septembril osaleb maaeluminister Tarmo Tamm Sangastes toimuval Rahuleiva konverentsil.

Neljapäev, 27. september

  • Kell 09.30 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis "Põllumajanduse ja kalanduse valdkonna arengukava aastani 2030" I samba (tark ja säästlik põllumajandus, ohutu toit) töörühma neljas kohtumine. Kohtumist juhib Maaeluministeeriumi toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai. Lisainfo arengukava väljatöötamise kohta: https://www.agri.ee/et/pollumajanduse-ja-kalanduse-
    valdkonna-arengukava-aastani-2030
    .

 

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.